Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κώστας Ζαμπέτας μιλά για το επιτυχημένο ντεμπούτο του στον πάγκο της Κηπούπολης.

 

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να έχει κάνει ο Κώστας Ζαμπέτας στον πάγκο της Κηπούπολης! Με το... καλημέρα ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε τους 'κόκκινους' σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που τους έδωσε τη δυνατότητα να πλησιάσουν τις θέσεις της σωτηρίας στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Ο 42χρονος προπονητής μίλησε στο Peristerisports για το διπλό της ομάδας του την Αργυρούπολη επί της Λαύρας (1-0), αναδεικνύοντας τη σημασία του αποτελέσματος.

''Ήταν ένα παιχνίδι κομβικό για το μέλλον της ομάδας. Μάλιστα, έτυχε να αντιμετωπίζω την προηγούμενη ομάδα μου, τη Λαύρα, στην οποία δούλεψα πέρσι. Κερδίσαμε δίκαια και ειδικά στο β' ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί'' τόνισε αρχικά ο Κώστας Ζαμπέτας, για να συμπληρώσει: ''Το σημαντικό είναι πως επρόκειτο για νίκη-εξάποντο, αφού ο αντίπαλος μας ήταν μία από τις ομάδες που κυνηγάμε στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγοριά''.

Στον επίλογό του, αναφέρθηκε στο επερχόμενο, τοπικό ντέρμπι με την Άμιλλα, τονίζοντας: ''Βλέπουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, όμως αν δεν κερδίσουμε την Άμιλλα το Σάββατο, θα είναι σαν να μην κερδίσαμε στην Αργυρούπολη! Είναι ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς''.