Τελευταία ενημέρωση 20:14, 19 Απρ 2024

Με τρελή ανατροπή πήρε το ντέρμπι με Φοίνικα 4-2!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με κορυφαίο τον Ανδρέα Πολυγωζόπουλο η Κηπούπολη νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τον Φοίνικα με σκορ 4-2 και ανέβηκε στη 2η θέση αφήνοντας τον τρίτο ΑΟ Αργυρούπολης έξι πόντους μακριά της.

Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:«Στο σημερινό μάτς το οποίο ήταν πιό δύσκολο έτσι πώς εξελίχθηκε απ' ότι δείχνει το σκόρ .
Ξεκίνησε με τούς καλύτερους οιωνούς για την ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ με 2 πολύ καλές ευκαιρίες από την ομάδα μας και 1 δοκάρι από τον Ζούκα σε ευκαιρία απέναντί από τον τερματοφύλακα. Στο 40' ο Ντούπης μετά από επίθεση διαρκείας για την ομάδα μας από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο του Φοίνικα,σκόρ που έστειλε και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια αφού όμως η ομάδα μας ήταν αυτή που έχασε αρκετές ευκαιρίες με Ζούκα - Μαρτέκα και Λίτσα .
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την "ασφάλεια" του 1-0 πιάνοντας μας στο ύπνο οι ποδοσφαιριστές του Φοίνικα με δύο αντεπιθέσεις από την αριστερή μεριά και τελείωμα στο κέντρο της άμυνας μας φτάσανε να προηγούνται στο 75' με 1-2 .

Στην συνέχεια με την παρότρυνση του υπέροχου κόσμου μας και με ασφυχτική πίεση από τούς Ζούκα - Μαρτέκα - Τζαμαλή - Τζαφέρο και Παούρη ισοφάρισε στο 80' με τον άριστο Παούρη .
Τα υπόλοιπα δέκα λεπτά που χρειαζόντουσαν να τελειώσει το μάτς οι παίκτες μας έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα απ΄όλους και με τον εξαιρετικό Ζούκα στο 88' και τον Βασίλη Τζαμαλή στο 89' χάρισαν στην ομάδα μας την πολύτιμη νίκη και τούς τρεις βαθμούς της».

Ξεκίνησαν για την Κηπούπολη οι Κούμης, Πολυγωζόπουλος, Αναγνώστου, Αγγελόπουλος, Βλάσης, Παούρης, Φαρμάκης, Ντούπης, Μαρτέκας, Ζούκας, Λίτσας. Έπαιξαν και οι Τζαμαλής, Χαλιβελάκης, Τζαφέρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Εξάσφαιρη» κόντρα στην συμπολίτισσα (6-1) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας