Τελευταία ενημέρωση 15:43, 20 Απρ 2024

Κρατάει παρά τη ήττα την τύχη στα χέρια της!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ευκαιρία να καθαρίσει με τη δεύτερη θέση αλλά και πάλι κρατάει την τύχη στα χέρια της έχασε η Κηπούπολη η οποία ηττήθηκε μέσα στο Περιστέρι από τον Άτταλο με 1-0.

Το παράδοξο βέβαια είναι ότι αυτή η ήττα είναι η 3η εντός έδρας την στιγμή που η ομάδα μετρά συνολικά 4 ήττες σε 14 αγώνες ενώ έχει δέκα νίκες.

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου «έχασε» ένα ημίχρονο, το α',  αφού δεν κατάφερε να περάσει μπάλες και να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα έχοντας όμως δύο καλές στιγμές με την κεφαλιά του Μαρτέκα στο 38' και το σούτ του Ζούκα στο 42'.
Στην επανάληψη η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας μπήκε πιο δυνατά στο παιγνίδι με αποτέλεσμα να σκοράρει  στο 58' με σούτ από την μεγάλη περιοχή .
Από εκεί και μετά η Κηπούπολη επανήλθε στα δικά της στάνταρ είχε δύο χαμένα τετ α τετ με τον Ζούκα , δοκάρι από τον Πολυζωγόπουλο , κεφαλιά του Παούρη αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία.

Ξεκίνησαν οι Κούμης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Αγγελόπουλος, Βλάσσης, Παούρης, Φαρμάκης, Ντούπης, Μαρτέκας, Ζούκας, Λίτσας. Έπαιξαν και οι  Καλέμης, Χαλιβελάκης, Καραγιάννης, Λαγός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η άνοδος βρίσκεται στα...πόδια της! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας