Τελευταία ενημέρωση 12:06, 01 Μαρ 2024

«Αθώος» από αμέλεια γλύτωσε την αφαίρεση βαθμών!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ετικέτες

To μεγάλο κακό που προκάλεσε στην «οικογένεια» του πόλο του ΓΣΠ το ματς που δεν έγινε στα Χανιά λόγω της γνωστής υπόθεσης των δελτίων, τουλάχιστον δεν θα έχει βαθμολογικό αντίκτυπο καθώς οι 4  βαθμοί που με κόπο και ιδρώτα έχουν κερδίσει έως σήμερα οι παίκτες του ΓΣ Περιστερίου με προπονητή τον Κώστα Λούδη, παραμένουν όπως έχουν.

Όπως αναφέρει το aquafeed24.com ο ΓΣΠ δεν θα έχει αφαίρεση βαθμών για το τραγικό λάθος  να μην προσκομιστούν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά τα δελτία των αθλητών και τα σκουφάκια της ομάδας. Έτσι οι Περιστεριώτες με 4 βαθμούς μπορούν να ελπίζουν το 2019 ότι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Η αμέλεια δεν θα κοστίσει τουλάχιστον στην επιμονή και τίμια προσπάθεια των αθλητών του συλλόγου, ενώ πλέον στο βαθμολογικό πίνακα ο ΓΣΠ έχει 4 βαθμούς, χωρίς να εκκρεμεί η απόφαση για αφαίρεση βαθμών, καθώς αποφασίσθηκε να μην επέλθει το -2 που είχε αρχικά γίνει βάσει της γενικής προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Το φύλλο αγώνος στάθηκε στον Αθλητικό Δικαστή για περαιτέρω εξέταση ο οποίος έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι εκδίκασης της σχετικής υπόθεσης, όπως αυτό (σ. φύλλο αγώνος) εστάλη σε εκείνον.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας