Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Σαλαμίνα αγκάλιασε με αγάπη τον Ατρόμητο

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πανηγυρικό κλίμα δόθηκε για μια ακόμη φορά σε εκδήλωση συνεργαζόμενης ακαδημίας με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

 

Χθες το βράδυ στο δημαρχείο Σαλαμίνας ανακοινώθηκε κι επίσημα η ένταξη του ΑΟ Σαλαμίνας 2010 στο δίκτυο σχολών της ομάδας της πόλης μας παρουσία δεκάδων παιδιών της ακαδημίας και των γονέων τους που δημιούργησαν ένα εξαιρετικό και πολύ «ζεστό» κλίμα.

Ιδιαίτερο «χρώμα» έδωσε μάλιστα η παρουσία τριών ποδοσφαιριστών, του Εδουάρδο Μπρίτο, του Παναγιώτη Μπάλλα και του Κυριάκου Κιβρακίδη οι οποίοι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά στα οποία υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Σαλαμίνας Νίκος Αγαπίου ο οποίος μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ατρόμητο και την ισχυρή παρουσία του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του νησιού Σπύρος Κουτσούκος.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου ανέλυσε το πλάνο και τη φιλοσοφία που θα διέπει την συνεργασία με τον ΑΟ Σαλαμίνας 2010 το οποίο περιλαμβάνει συνεχή αξιολόγη και εκπαίδευση των παιδιών.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης των Σχολών Βαγγέλης Μπεκρής και ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια στην επαγγελματική ομάδα, Άρης Σαρακηνός.