Τελευταία ενημέρωση 10:53, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ματς της Άμιλλας με την Κηπούπολη γίνεται σήμερα (15.30), στη σκιά του μεγάλου παιχνιδιού.

 

Το μεγάλο ματς της ημέρας στο Περιστέρι είναι αναμφίβολα αυτό που θα γίνει στο γήπεδο Ηφαίστου ανάμεσα στον Όμιλο και τον Ήφαιστο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ντέρμπι δεν είναι το μοναδικό της πόλης στο σημερινό πρόγραμμα!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας, η Άμιλλα υποδέχεται στο γήπεδο της Χρυσούπολης την Κηπούπολη, σε ματς όπου οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικά... φεγγάρια!

Από τη μία, το συγκρότημα του Γιώργου Μπεκρή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο έμπειρος προπονητής, αποτελώντας βέβαια το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

Στην αντίπερα όχθη θα βρίσκεται το σύνολο του Κώστα Ζαμπέτα, ο οποίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο την περασμένη αγωνιστική, οδηγώντας τους 'κόκκινους' σε μεγάλη νίκη μέσα στην Αργυρούπολη επί της Λαύρας.

Είναι δεδομένο πως για τους τρεις βαθμούς της νίκης 'καίγεται' η Κηπούπολη, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με συγκάτοικο τον Αίμο Πετρούπολης και με τέσσερις βαθμούς διαφοράς από τον 14ο του βαθμολογικού πίνακα! Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δείχνουν έτοιμοι να 'χτυπήσουν' τον ματς και να ανέβουν ακόμη περισσότερο στην κατάταξη.

Το ματς θα διευθύνει ο Κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Κατοίκο και Λ. Τσολακίδη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απτόητη η Άμιλλα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας