Τελευταία ενημέρωση 10:04, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Ετικέτες

 Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άγιος Ιερόθεος έσωσε την παρτίδα στο εντός έδρας ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Στο ντεμπούτο του Πάρη Κωνσταντακόπουλου οι περιστεριώτες ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» όμως από την στιγμή που δεν το έκαναν το ματς απέκτησε «άγρια» ομορφιά στην επανάληψη σε τέτοιο βαθμό που το τελικό 2-2 να χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Με καταφανέστατο πέναλτι που υποδείχθηκε στο 18' και εκτέλεσε εύστοχα ο Λέσι, ο Ιερόθεος άνοιξε το σκορ. Κόντρα στη ροή του αγώνα αλλά από όμορφο συνδυασμό των παικτών τους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον  Νταουτάι  στο 32' και πήραν το προβάδισμα στο 61' με τον Θεοδωράκη που ένα λεπτό νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή.

Τελικά στο 91' ο Αποστόλου διαμόρφωσε το τελικό 2-2 μέσα σε πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους του Ιερόθεου.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος):Ζωντός, Πολίτης, Αποστόλου, Μπίρης, Τσατσαρής, Βελέτης, Νικολέτος (75′ Μπριστογιάννης), Λέσι, Κράσι (85′ Κατσής), Μανδαμαδιώτης, Σουλελές (70′ Τσαρκανι).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισιδωρος Σταυριανός) Χατζηεμμανουήλ, Οικονόμου (83′ Ανδρέου), Μαντίκος (53′ Καζβιροπουλος), Κουμπαρούλης, Μεταλλινός, Χρόνης, Μαρτίνος, Γκεμίσης, Ζαχαρός (71′ Θεοδωράκης) Νταουτάι (67′ Σκούμας), Κολλάς.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 19:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στις 23 Γενάρη με Κηφισιά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας