Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΠΟΑΛ «τράβηξε κουπί» με Αργώ 4-3!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα έκανε ο ΠΟΑΛ ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις τράβηξε κουπί μέχρι να επικρατήσει με 4-3 της Αργώ και πανηγύρισε την 8η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο ΠΟΑΛ επηρεασμένος από τη διακοπή βρέθηκε σε κακή αγωνιστική μέρα και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες  (Φαιτάκης- Δημητρίου) δέχτηκε γκολ από τον Χατζηζήση αλλά αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με ανάποδο ψαλίδι του Κουρέα.  Η Αργώ προηγήθηκε ξανά  με τον Χατζηζήση και ισοφάρισε πάλι ο  Κουρέας με πέναλτι πριν λήξει το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο   Δημητρίου με τρομερή ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε μέσα στην περιοχή για να γράψει το 3-2. Η Αργώ ισοφάρισε στο 88' αλλά στο 94' ο Μήτσης με  φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-3  μέσα σε αποθέωση.

ΠΟΑΛ: Σούρσος- Πουλόπουλος -Διονύσης-Κότσαλος -Βαρλάμης- Φίνος -Χριστούλης- Σαράφης- Δημητρίου -Κουρέας- Φαϊτάκης- Τσιλιβαράκος -Τάκος- Σκλάβος -Ιακωβάκης -Θεοδώρου- Μήτσης -Μπουζιάνας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 15:22