Τελευταία ενημέρωση 19:07, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χάνει (μόλις μια φορά φέτος) κερδίζει (σύνηθες φαινόμενο), φέρνει ισοπαλία (όπως σήμερα στην Τρίπολη) αυτή η ομάδα «έχει θέμα».

Ο Ατρόμητος Κ20 ακόμη και όταν δεν είναι στην καλύτερη του μέρα, ακόμη και όταν οι περισσότεροι παίκτες του είναι μέτριοι, είναι ομάδα, με απίστευτο πάθος που έχει βάλει στο πετσί της τον πρωταθλητισμό. Σήμερα αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Τρίπολη με τον Αστέρα ( την μοναδική ομάδα που δεν μπόρεσε φέτος να νικήσει δύο φορές) γιατί πλήρωσε το γεγονός ότι πέταξε το πρώτο ημίχρονο και όταν ξύπνησε στην επανάληψη ήταν αργά. Και απέναντι του  είχε φυσικά μια καλή ομάδα η οποία στο αντίστοιχο ματς με τον Ολυμπιακό έχασε με πέναλτι (που φυσικά δεν ήταν) στις καθυστερήσεις.

Ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν παίρνει βέβαια ανύπαρκτα πέναλτι αλλά τον «παίζουν» κάτι διαιτητές όπως ο σημερινός ο Γκοβέσης από την Τρίπολη) που σφυρίζουν 60-40% υπέρ του γηπεδούχου και λες και ευχαριστώ που δεν σε έσφαξε.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η ομάδα «έχει θέμα». Ο Γιώργος Κορακάκης απλά και κατανοητά έχει κάνει μια ωραία ποδοσφαρική κατάσταση που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί δεν είναι ένας-δύο- τρεις παίκτες που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα αλλά πολύ περισσότεροι. Μια ωραία ομάδα που άμα την αφήσουν αγωνιστικά και δεν της βάλουν εμπόδια μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό που ανέβαλε το ματς στη Βέροια ενώ ο Ατόμητος έπαιξε σε τερέν για τα αγροκτήματα Αρόζα, τον Ολυμπιακό που ανέβαλε (σιγά που θα το άφηνε) το ματς με τον Πανθρακικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπουρτζής, Γόγωνας, Παπαγγέλης (αποβλήθηκε στο 82’), Μάνος, Βαζούκης, Βελισσάρης, Χρήστου, Κυριακόπουλος, Τσόφλιος, Σαλαπάτας, Άσσεν. Προπονητής Μίλαν Παύλοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης (80’ Ζούκας), Κατράνης, Μωραϊτης (46’ Γιαταγανάκης), Κωστούλας, Παπασπύρος (75’ Κομνηνός), Λημνιός, Νάτσος, Παναγιωτόπουλος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μάρτιος 2015 09:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δωρεάν οι γυναίκες με Πανθρακικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας