Τελευταία ενημέρωση 02:27, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 H Κηπούπολη το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά η Άμιλλα που είναι σε καλό φεγγάρι  αποτελώντας μία από τις κορυφαίες ομάδες της Β' κατηγορίας για το τελευταίο δίμηνο κατάφερε να κερδίσει με 3-1.

Οι γηπεδούχοι  ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι κυρίαρχοι και επικράτησαν δίκαια με 3-1. Στο 25' ο Ψωμοζήτης άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή, για να φτάσουμε στο φινάλε του α' ημιχρόνου όπου χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για διεύρυνση του προβαδίσματος. Ήταν το 45' όταν ο Κακαράκης κέρδισε πέναλτι, όμως ο Δούμας το εκτέλεσε άστοχα, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στις αρχές της επανάληψης ο Συμεωνίδης κατάφερε αυτό που δεν είχε πετύχει ο Δούμας λίγο πριν. Υποδείχθηκε δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Δαβιλά και ο έμπειρος αμυντικός στόχευσε σωστά από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 2-0.

Η Κηπούπολη δεν παράτησε το ματς, αντιθέτως προσπάθησε να μειώσει και τα κατάφερε στο 73' με το σουτ του Φιλίππου. Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είπαν οι γηπεδούχοι και, συγκεκριμένα, ο Κακαράκης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ στο 90'. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μήλιου στο 87' με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Κατοίκο και Λ. Τσολακίδη.

ΑΜΙΛΛΑ: Κανέλλος, Καλίκας, Συμεωνίδης, Κ. Ασημακόπουλος, Λιόντος, Δούμας, Κακαράκης, Ψωμοζήτης (77' Μέμι), Καζακόπουλος (60' Μακρής), Π. Ασημακόπουλος, Δέγλερης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχριστόπουλος, Πολυζωγόπουλος (30' Κουλιάς), Λουρμπάκος, Μήλιος, Βλάσης (65' Παρασκευόπουλος), Κολιτσόπουλος (30' Δαβιλάς), Νομικός, Μακρής, Κοντογιαννόπουλος, Κέρμαλης, Φιλίππου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παλαίμαχοι στα...λόγια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας