Τελευταία ενημέρωση 07:59, 19 Απρ 2024

Περιστεριώτικη μαγκιά με Άρη 5-4!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τεράστια νίκη που αποδεικνύει την δυναμική της πέτυχε η ΑΕ Περιστερίου επί του δεύτερου Άρη Καλαμακίου με σκορ 5-4 και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας ψαλιδίζοντας ωστόσο ακόμη περισσότερο τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι που είχαν περιστεριώτικη μαγκιά  άνοιξαν το σκορ με τον Μαρούλη στο 4′, ενώ ο Γαζεπίδης έκανε το 2 – 0 στο 19′. Στο 24′ ο Κατιάι μείωσε  για τον Άτη, ενώ στο 40 ο Σπανός έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Μαρούλης στο 43′ έδωεε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά με  την έναρξη του β′ μέρους ο Κατιάι θα ισοφαρίσει και πάλι το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο 52′ ο Διαμαντόπουλος θα κάνει την ανατροπή για τους φιλοξνούμενους, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 54′ θα κάνουν το 4 – 4 με τον Γαζεπίδη. Το τελικό 5 – 4 θα διαμορφώσει ο Γαζεπίδης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, με πέναλτι στο 75'.

Μάλιστα, ο Γαζεπίδης άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, καθώς θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 89′.

ΑΕ Περιστερίου: Νικολόπουλος, Νάτσιος, Καβαγιάς, Καραπαπάς, Παπαζωγονόπουλος, Βεργίνης, Μαρουλής, Καππάτος (66′ Λιάνας (90′ Ζαχαρίας), Χαλικιάς (66′ Νταλαγεώργος), Γαζεπίδης, Ξούρας (46′ Πατήρης)

Άρης Καλαμακίου: Σφυρίδης, Γονίδης, Σπανός (46′ Σπυράκης), Διαμαντόπουλος, Ντούσκος (67′ Μπόκιας), Κατιάι, Κατιάι, Γκόρι (46′ Δουρούκης), Πελεκούδας, Κιουρανάκης, Γιούσεφ (46′ Μπαντίδος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το φλουρί στον Καβάγια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας