Τελευταία ενημέρωση 13:40, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άγιος Ιερόθεος ηττήθηκε στον Άγιο Δημήτριο, παρά την καλή εμφάνιση απέναντι στη Θύελλα (1-2).

 

Σε ένα ακόμη ματς είχε καλή παρουσία, για άλλο ένα 90λεπτο πρόσφερε όμορφο θέαμα, αυτή τη φορά όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει στη βάση του με κάποιον βαθμό. Ο Άγιος Ιερόθεος στάθηκε πολύ καλά στον Άγιο Δημήτριο, όπου τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 από την τοπική Θύελλα, σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 21' όταν ο Κακλαμάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ μετά από ενέργεια του Πανούση και τακουνάκι του Μπερτσιά!

Στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης, όμως, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή του σκορ, χάρη σε γκολ του Μπίνα (47') και του Εγγονίδη (65).

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο 51', σε ένα σημείο όπου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες, το 'κιτρινόμαυρο' συγκρότημα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά 'κεφάλι' στο σκορ, όταν ο Κακλαμάνος 'τράνταξε' τη συμβολή των δοκών με δυνατό σουτ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπερτσιά! Ασφαλώς, η μοίρα του αγώνα θα ήταν διαφορετική αν σε εκείνο το χρονικό σημείο κατάφερνε ο 'Άγιος' να βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Μάλιστα, στο 88' χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Μπερτσιά να μπαίνει μόνος στην περιοχή και τον Κακαράντζα να τον προλαβαίνει πριν σουτάρει.

Διαιτητής ήταν ο Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Λεοντακιανάκο και Τσαλίκη.

ΘΥΕΛΛΑ: Κακαράντζας, Μανωλάς (36' Ταχιράι), Πάλιας, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Εγγονίδης (68' Τσακόγιωργας), Χαζισάς, Ζαμπαράς (67' Μπαρδαβίλλιας), Μπίνας, Βέλλης

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσουκαλάς, Μίχος (80' Κωνσταντακόπουλος), Κολλιάκος (80' Κορδάς), Βατίστας, Μπιρμπίλη, Λουκάκης (61' Κρεμύδας), Μπερτσιάς, Γεωργίου, Νιζάμης, Κακλαμάνος, Πανούσης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 21:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύο επιστροφές ο «Άγιος» κόντρα στους «Αγίους» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας