Τελευταία ενημέρωση 18:21, 18 Απρ 2024

Ο Κοντοές απόλυτη εξαίρεση στον κανόνα

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί ο ερχομός του στο Περιστέρι τον περασμένο Αύγουστο (αποκτήθηκε όταν αποχώρησε ο Γιαννούλης με εισήγηση του Παράσχου) να μην άρεσε στην συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ατρόμητου λόγω του «Πανιωνίστικου» παρελθόντος,  εν τούτοις ο Γιάννης Κοντοές είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής μέχρι τώρα που κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα με την άψογη συμπεριφορά του κι ενώ ήταν «ξένο σώμα» για  την ομάδα επέστρεψε πάλι πίσω.

Ο Κοντοές θυμίζουμε ότι είχε ενημερωθεί από τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζεται (μαζί με τον Τάτο) και πως έπρεπε να βρει νέα ομάδα τον Ιανουάριο. Ξεκίνησε τότε προπονήσεις σε διαφορετική ώρα μαζί με τον Τάτο που τελικά έφυγε για τη Βέροια. Εκείνος είχε το οικογενειακό θέμα, μόλις είχε γεννήσει η γυναίκα του και δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα, συνεχίζοντας ατομικές προπονήσεις. Κάποια στιγμή οι συμπαίκτες του βλέποντας όμως το χαρακτήρα του και πόσο ενδιαφέρεται για την ομάδα ζήτησαν από τον Πίντο να τον δεχθεί πάλι πίσω στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε το αίτημα τους και ο Κοντοές επέστρεψε στις προπονήσεις μαζί με όλη τη ομάδα, άσχετα αν δεν τον υπολόγιζε. Με τον ερχομό του Νιόπλια τα πράγματα άλλαξαν ακόμη προς το καλύτερο για τον Κοντοέ ο οποίοες επανεμφανίστηκε ως αλλαγή στο ματς με τον Εργοτέλη. Στο παρελθόν κανείς από τους παίκτες που είχε ειδοποιηθεί από τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζεται δεν κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα όπως ο Κοντοές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους: Κούτσι, Μακρή, Μάντζιο, Φωτάκη και πιο πρόσφατα όπως προαναφέραμε τον Τάτο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 22:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κεκλεισμένων όλοι (πλην της Καλλονής) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας