Τελευταία ενημέρωση 01:14, 19 Απρ 2024

«10 στα 10» από τους μαγικούς Peristeri Wardogs

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το «δέκα στα δέκα» έκανε η εκπληκτική περιστεριώτικη ομάδα των Wardogs η οποία στο πλαίσιο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος basketaki πέρασε το εμπόδιο και των Ατάλαντων Ηawκs με σκορ 66-60 έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

 

Για 25 λεπτά οι Wardogs ήταν πίσω στο σκορ κάνοντας κακή εμφάνιση αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο του γ΄ δεκαλέπτου άρχισαν να φορτσάρουν ξεκινώντας την επική αντεπίθεση για να καλύψουν μια διοφορά δέκα πόντων και τα κατάφεραν. Με ηγέτη τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Κοντό που σκέπασε τα καλάθια και πέτυχε πολύτιμους πόντους η ομάδα άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά και στο τέταρτο δεκάλεπτο δείχνοντας για μια ακόμη φορά περιστεριώτικη ψυχή και καρδιά πρωταθλητή έφθασε στην πολύ μεγάλη νίκη.

Μεγάλη βοήθεια πρόσφερε η τριπλέτα (3...) των Γιοβάρδη, Αλέκου Καρακατσάνη, Αδαμόπουλος που σε ρόλο στόπερ σταματούσαν τους αντιπάλους «σκουπίζοντας» ότι έβρισκαν μπροστά τους. Ο Κυριάκος Μαρφαντάς, η αλεπού του παρκέ σε καίρια σημεία έδειξε τη κλάση του βοηθώντας στο σκοράρισμα. Καθοριστικούς πόντους πέτυχε και ο Μπασδάνης ο οποίος «ρεφάρισε» την μέτρια εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τέλος Θοδωρής και Κώστας Καρακατσάνης οργάνωσαν με μεγάλη μαεστρία το παιχνίδι.

Η νίκη αφιερώθηκε στον Χρήστο Αντωνιάδη ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους έφυγε για τη Γερμανία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι ευεργετικές συνέπειες των μαλάξεων (μασάζ) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας