Τελευταία ενημέρωση 10:46, 24 Απρ 2024

Έστειλε μήνυμα στους...φωστήρες (2-2)!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΑΟ Περιστερίου σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που του προκάλεσε «γλυκόπικρη» γεύση αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Φωστήρα και διατηρείται ζωντανός στη μάχη της παραμονής.  Όσοι...φωστήρες τον έχουν καταδικάσει πρέπει να αναθεωρήσουν λοιπόν την άποψη τους!

Το ματς δεν προσφερόταν για καρδιακούς και κράτησε σε μεγάλη αγωνία όσους το παρακολούθησαν μέχρι το τέλος. Ο Όμιλος προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο με τέρματα των Λέτσι και Γεωργακόπουλου και πήγε στα αποδυτήρια με το πλεονέκτημα της νίκης. Στην επανάληψη ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές πίεσαν την εστία του Όμιλου, μείωσαν σε 1-2, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και λίγο έλειψε στο τέλος του αγώνα να πάρουν και τη νίκη.

Αυτή η διακύμανση και η...ακροβασία ανάμεσα στη νίκη και την ισοπαλία είναι και η αιτία που το φινάλε αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση αν ένας βαθμός εκτός έδρας είναι πάντα σημαντικός

Ο Όμιλος ξεκίνησε με τους: Παπαδιώτης, Αννιτσάκης, Μπούζας, Σετελάρι, Τσέργας, Ζιάμπρας, Ρίζος, Νίκολι, Τσοπανάς, Λέτσι, Γεωργακόπουλος. Αλλαγές οι: Χατζής (59'), Ρέρρας (74'), Ντόκολας (84').

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέος «τελικός» με Ήφαιστο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας