Τελευταία ενημέρωση 16:29, 18 Απρ 2024

Φωκάς:«Το βλέπουμε κι εμείς σαν τελικό»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαν «τελικό» βλέπουν στο Περιστέρι την αναμέτρηση με τη Χίο όπως υποστήριξε στο waterpolonews.gr ο Γιώργος Φωκάς τονίζοντας ότι ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Παράλληλα ο έμπειρος περιφερειακός στάθηκε στη συγκέντρωση στην άμυνα που είναι το κλειδί της αναμέτρησης αλλά και στο πάθος των συμπαικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον πρόωρο «τελικό» απέναντι στη Χίο: «Το βλέπουμε κι εμείς σαν «τελικό». Με αυτό το σκεπτικό θα μπούμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουμε στη συνέχεια».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί η αναμέτρηση: «Θεωρώ το να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα είναι το κλειδί της αναμέτρησης που γενικά πιστεύω είναι το δυνατό μας σημείο. Από εκεί και πέρα να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Για την ήττα του Περιστερίου στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αλλά και τι είναι αυτό που θα σας αυξήσει τις πιθανότητες σας για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Πιστεύω η συγκέντρωση στο πλάνο. Θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχει πάθος από όλους μας καθώς έχουμε δουλέψει πολύ και μόνος στόχος είναι η νίκη. Οπότε αν μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ότι έχουμε πει πιστεύω θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Για το αν οι ξένοι των δύο ομάδων μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι μιας και η Χίος πλέον έχει στη διάθεσή της, τους Ρουστάμοφ και Ρούντα: «Μιλώντας για μας θεωρώ πως ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα έχει βγει μέσα από ομαδική προσπάθεια καλύπτοντας ο ένας τα λάθη του άλλου μέσα στο νερό. Σίγουρα η Χίος θα είχε τους λόγους της που έκανε τις αλλαγές, όμως από εκεί και πέρα εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα και στο να βελτιώνουμε πράγματα στο παιχνίδι μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη β' φάση πέρασαν οι Μίνι Παίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας