Τελευταία ενημέρωση 07:24, 19 Απρ 2024

Με...πολ(λη)ύ Ατρόμητο η γιορτή του ΠΣΑΠ!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Mε...πολ(λη)ύ Ατρόμητο τόσο ως προς την ποσότητα όσο και ως προς την ποιότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα η γιορτή των κορυφαίων του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Κορυφαίος ξένος της χρονιάς αναδείχθηκε ο Αμίρ Ουάρντα, κορυφαίος τερματοφύλακας ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Οι δύο αυτοί παίκτες μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη (ισοβάθμισε με τον Βϊερίνια) συμπεριλήφθηκαν και στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς.

Σε αυτήν βρίσκονται τέσσερις παίκτες της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, τρεις του ΠΑΟΚ, ισάριθμοι του Ατρομήτου, ένας του Ολυμπιακού, όπως και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η λίστα
Τερματοφύλακας: Ανδρεάς Γιαννιώτης (Ατρόμητος), Αμυντικοί: Δήμητρης Γιαννούλης (Ατρόμητος) Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ), Αντελίνο Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Φερνάντο Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (ΑΕΚ), Μέσοι: Αντρέ Σιμόες (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Αμρ Ουάρντα (Ατρόμητος), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Επιθετικοί: Μάρκο Λιβάγια (ΑΕΚ), Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός).

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Χιμένεθ λόγω του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ο Κάναντι ωστόσο ωστόσο ήταν μέσα στους τρεις υποψήφιους. Υποψήφιος για καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής (αναδείχθηκε ο Χριστοδουλόπουλος) ήταν ο Βασιλακάκης ενώ ο Ρισβάνης πήρε το βραβείο fair play για την κοινή του συνέντευξη με τον Σιώπη μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 22:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Κλέανθης Ρόδου έκλεψε την παράσταση στη Θύρα 7! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας