Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα νίκης ο Πατούλης από το Περιστέρι!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Μήνυμα νίκης έστειλε από το Περιστέρι ο συνδυασμός «Νέα Αρχή για την Αττική» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη στη γιορτή που πραγματοποίησε στο ΚΥΒΕ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Νέας Δημοκρατίας Περιστερίου.

Ο Γιώργος Πατούλης έτυχε πολύ θερμής και «από καρδιάς» υποδοχής σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που ανέδειξε την ανάγκη για δημιουργική ανατροπή και πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής τονίζοντας μέσα σε αποθέωση ότι: «Δεν είναι λύση η παράταση της σημερινής παρακμής, ούτε η επιστροφή στο παρελθόν! Προχωράμε όλοι για την Νέα Αρχή στην Αττική. Στόχος μας την επόμενη ημέρα, ως Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες  συνθήκες για τους κατοίκους του Περιστερίου, μιας υπερήφανης πόλης. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια καλύτερη Αττική».

Τον Γιώργο Πατούλη συνόδεψαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του δυτικού τομέα Μαίρη Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Οφθαλμίδης, Λάμπρος Κεραμίδας, Γιάννης Τόλης και ο στενός συνεργάτης του Βασίλης Τσίκος.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 15:59