Τελευταία ενημέρωση 14:30, 25 Απρ 2024

Το «ευχαριστώ» της Γυναικείας Ομάδας!

Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις ευχαριστίες για όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του φιλικού για καλό σκοπό με την Εθνική Ενόπλων γυναικών αλλά και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου, εξέφρασε ο team manager του συλλόγου Γιώργος Νάος ο οποίος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: «Ευχαριστούμε την Εθνική ενοπλων και σωμάτων ασφαλείας για τη τιμή που μας έκανε να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Περιστερίου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την αρχηγό της εθνικής Μαρία Μπρουλια και όλες τις αθλήτριες της εθνικής καθώς και το προπονητικό team Γιώργος Σκροπολιθας Σταύρος Νανακος και Γιάννης Ξελουλης.

Ευχαριστούμε επίσης για τη παρουσια τη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με επικεφαλη τον αναπληρωτή υπουργό άμυνας Ρήγα Παναγιωτη μαζί με τους Παπανδριοπουλο Αναστάσιο και Παπασταματη Κωστα μέλη του επιτελειου του υπουργού.

Επίσης το παρών έδωσε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρεας Παχατουριδης,ο αντιδημαρχος Βασίλης Μπετσης,η ολυμπιονικης Κατερίνα Θάνου και συσσωμη η διοίκηση της ΑΕΚ Περιστερίου και ο πατερ Αντώνιος . Τέλος μας τίμησε με την παρουσία του ο προπονητής της εθνικής γυναικών Κώστας Κεραμιδας και πλήθος κόσμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άνετο πέρασμα από την Πεύκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας