Τελευταία ενημέρωση 19:20, 19 Απρ 2024

Ανοικτή η πρόκριση για τους Παίδες!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Παίδες πόλο του ΓΣΠ δεν έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τους καθώς ηττήθηκαν από τον Νηρέα Χαλανδρίου με 16-6.

Η ομάδα του Κώστα Πασλή ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και με τους Παπασταμόπουλο (δις) και Λίτινα να βρίσκουν δίχτυα κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο οκτάλεπτο στο 3-3. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και δη η τρίτη περίοδος καθώς οι νεαροί αθλητές του Γ.Σ.Π. δέχθηκαν έξι γκολ κι έβαλαν μόλις ένα με αποτέλεσμα το 6-4 του ημιχρόνου να γίνει 12-5 και οι τίτλοι τέλους να πέσουν (σχετικά) νωρίς.

Παρά την ήττα, η πρόκριση δεν χάθηκε για τον Γ.Σ.Π. καθώς σήμερα (24/2) θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πετρούπολης  και τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης  ενώ την Δευτέρα θα παίξει ενάντια στον Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης (21:30). Υπενθυμίζεται πως την πρόκριση για την επόμενη φάση δεν παίρνει η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 6-1, 4-1.


Γ.Σ Περιστερίου (Πασλής): Γιαννουλάτος, Λεμονής, Μπορδόκας, Τακουμάκης, Παπασταμόπουλος (2), Σινάκης (1), Μαστρογιαννάκος, Δημητρίου, Λίτινας (2),  Χατζηαθανασίου, Βαρελτζής, Παλαμάρης (1), Μπρατάκος, Καραβασίλης, Ντουμάζιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παίζουν απόψε την πρόκριση οι Παίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας