Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γιώργος Μπεκρής έχει μετατρέψει την Άμιλλα σε πανίσχυρο σύνολο.

 

Ούτε... προπόνηση δεν είχε προλάβει να κάνει στους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Μπεκρής, όταν χρειάστηκε να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο. Το ντεμπούτο του στις 4 Ιανουαρίου συνοδεύτηκε από ήττα (1-0) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον φορμαρισμένο -ειδικά εκείνη την περίοδο- Βοτανικό.

Έκτοτε δεν έχει βρεθεί ομάδα να αναγκάσει την Άμιλλα να φύγει με ήττα στην... πλάτη από το γήπεδο! Σε 8 αγωνιστικές οι 'μπορντό' έχουν να επιδείξουν 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, διατηρώντας με άνεση και δυναμισμό ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί.

Λογικό κι επόμενο είναι, λοιπόν, να υπάρχει αυτοπεποίθηση και, μάλιστα, σε υψηλά επίπεδα στις τάξεις του συλλόγου. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Γιώργου Μπεκρή στο peristerisports με αφορμή το ματς του Σαββάτου με τη Λαύρα στην Αργυρούπολη για τον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας: ''Πάμε πάντα για τη νίκη, είτε αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, είτε μακριά από αυτήν. Δεν έχουμε απουσίες, οπότε θα παραταχθούμε με τον καλύτερο τρόπο''.

Όσο για το ματς του περασμένου Σαββάτου με την Κηπούπολη, ο 59χρονος τεχνικός υπογράμμισε: ''Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και ως τέτοιο παρουσίαζε αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Παρ' όλα αυτά, κρατήσαμε χαρακτήρα και φτάσαμε στη νίκη (3-1)''.