Τελευταία ενημέρωση 12:50, 20 Απρ 2024

Όταν υπερισχύει το όνομα σημαίνει πολλά!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η αποδοχή ενός ανθρώπου φαίνεται συνήθως από απλά πράγματα. Πολύ απλά!. Όταν οι «κολλητοί» σου, οι φίλοι σου ακόμη και οι πιο μακρινοί γνωστοί σου σε ξέρουν περισσότερο και σε αποκαλούν με το όνομα σου παρά με το επίθετό του κάτι σημαίνει, ή μάλλον σημαίνει πάρα πολλά.

Σημαίνει ότι σε έχουν αποδεχθεί σαν ένα «δικό» τους άνθρωπο, σαν ένα οικείο και φιλικό πρόσωπο, σαν τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας!. Αυτό ο Μανώλης το έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό. Το έχει κατακτήσει με την αυθεντικότητα του, την ειλικρίνεια του, το πάθος του, την αέναη προσπάθεια του να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει.

Και να που ήρθε η ώρα να πάει ακόμη πιο πέρα, να πηδήσει στην άλλη πλευρά του πεζοδρομίου για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά σε αυτό που αγαπάει: Στην πόλη του και στην εσωτερική του ανάγκη να προσφέρει μέσα από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Μανώλης (ο Τσαγκιώτης) μετά από ώριμη απόφαση θα είναι τον ερχόμενο Μάιο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Γεννήθηκε φυσικά  στο Περιστέρι και εργάζεται ως Υπεύθυνος Πωλήσεων σε γνωστή εταιρία νο1 στις Ταχυμεταφορές.
Μεγάλωσε με τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει μια πόλη εργατιάς όπως η δική μας, από τον παππού του Μανώλη που ήταν ο πρώτος παγοπώλης της αλλά και από τον πατέρα του Γιώργο που ανήκει στη «γενιά της Παράγκας» και των εργατικών πολυκατοικιών του Αγίου Αντωνίου.
Σαν κάθε περιστεριωτόπουλο που σέβεται τα μαθητικά του χρόνια αποφοίτησε από το ιστορικό ΙΑ’. Σαν κάθε περιστεριωτόπουλο που έχει τον αθλητισμό στο dna του από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου φθάνοντας μέχρι τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας.

Σύντομα η αγάπη του όπως προαναφέραμε για τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης τον οδήγησε  στην κερκίδα, ως θερμό υποστηρικτή του Ατρόμητου και του Γυμναστικού Συλλόγου θεωρώντας καθήκον και προσφορά να παρακινήσει και άλλα παιδιά να έρθουν κοντά τους.

Ταυτόχρονα «γεννήθηκε» και καλλιεργήθηκε μέσα του ο σπόρος της εθελοντικής προσφοράς και δράσης.

Στον αθλητισμό (αρχικά ως Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νέων του Ατρόμητου αργότερα ως Γενικός Διευθυντής και από φέτος ως Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΚΑΕ Περιστέρι) αλλά και στην κοινωνία μας που περισσότερο τούτες τις εποχές, μας θέλει κοντά της.

Το πάθος λοιπόν και ο αγνός έρωτας για την πόλη που ζούμε και αναπνέουμε, το όνειρο του  για να  γίνουν οι  γειτονιές του Περιστερίου ακόμη πιο όμορφες με νότες από το παρελθόν τον έφεραν υποψήφιο με τον συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά» του νυν Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη. Καλή του επιτυχία!

Με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο μετά από επιτυχία του ΓΣΠ

Με τους Αργύρη Πεδουλάκη, Ανδρέα Παχατουρίδη, Ανδρέα Πολέμη

Μεταφέροντας το πάθος του στους παίκτες του Περιστερίου

Στηρίζοντας το «αύριο» του ΓΣ Περιστερίου

Σε κοπή πίτας των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 22:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Πατούλης δίπλα στις περιστεριώτικες ομάδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας