Τελευταία ενημέρωση 05:28, 25 Ιουν 2025

Για να δούμε και τον Ανδρέα Παππά!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μέρα πριν από την 28η αγωνιστική ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους διαιτητές των αγώνων ορίζοντας τον Ανδρέα Παππά από την Αθήνα στο ματς Ατρόμητος – Πανθρακικός που θα γίνει αύριο κεκλεισμένων των θυρών στις 17.15 στο Περιστέρι.

 

Ο Παππάς αν και είναι από το 2009 στους πίνακες της μεγάλης κατηγορίας εν τούτοις οι φορές που έχει σφυρίξει τον Ατρόμητο είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Την πρώτη του σεζόν 2009-10 δεν σφύριξε σε κανένα παιχνίδι. Στη δεύτερη του σεζόν πάλι δεν σφύριξε τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να βρεθεί για πρώτη φορά στο δρόμο του την περίοδο 2011-12 στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0 στο ΟΑΚΑ που κρίθηκε με γκολ του Κουίνσι.

Την επόμενη χρονιά 2012-13 διαιτήτευσε τους αγώνες Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1 (αφήνοντας με παράπονα τον Ατρόμητο) και Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 με το γκολ του Γιαννούλη.

Πέρσι διαιτήτευσε το ματς Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-3 που κρίθηκε λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του Τσέναμο που έπιανε τα άπιαστα.

Βοηθοί του Παππά θα είναι οι Κοντιζάς (Πειραιώς), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας) και τέταρτος διαιτητής ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για τη νίκη με Εργοτέλη η Κ 17 »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ανανέωσε με Πουλή

Ανανέωσε με Πουλή

24 Ιουν 2025 Ένωση Περιστερίου

Πράσινο φως από την ΕΕΑ!

Πράσινο φως από την ΕΕΑ!

24 Ιουν 2025 ΠΑΕ Ατρόμητος

Καρντένας: «Ιστορική ομάδα, με μπασκετική κουλτούρα»
Επέστρεψε ο Πατσατζόγλου

Επέστρεψε ο Πατσατζόγλου

24 Ιουν 2025 Ήφαιστος

Συνεχίζει και ο Τουρτούλλι

Συνεχίζει και ο Τουρτούλλι

24 Ιουν 2025 ΑΟ Περιστερίου

Αποχώρηση Κεφαλά

Αποχώρηση Κεφαλά

23 Ιουν 2025 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας