Τελευταία ενημέρωση 11:45, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μόλις πριν από δύο μέρες το peristerisports αποκάλύψε ότι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αν και είναι λίγες μέρες στη χώρα μας εν τούτους έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στη ελληνική γλώσσα σε σημείο που ήδη έχει αρχίσει να διαβάζει (και) βιβλία.

 

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο καθώς σημαίνει ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να προοδεύει και να εξελίσσεται συνεχώς. Σήμερα λοιπόν έμαθε με μεγάλη χαρά ότι δέχθηκε κλήση από την Εθνική Ομάδα της Λευκορωσίας κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί μέσα από την πρόοδό του και τις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να χριστεί διεθνής. Ο Γκορμπούνοφ προσκλήθηκε λοιπόν από τον προπονητή της Εθνικής Λευκορωσίας Aleksandr Hackevich  για το επίσημο παιχνίδι με τα Σκόπια στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 και το διεθνές φιλικό με την Γκαμπόν στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Θα αναχωρήσει για την πατρίδα του στις 23 Μαρτίου και θα επιστρέψει μια εβδομάδα αργότερα. Ο ίδιος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Hackevich για την τιμή που μου κάνει. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και την ομάδα μου γιατί μέσα από αυτήν μου δίνεται η ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2015 20:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάλεσμα των FENTAGIN για τον σημερινό αγώνα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας