Τελευταία ενημέρωση 05:45, 24 Απρ 2024

Υποψήφιος Δήμαρχος ο Βασίλης Μουκουβίνας!

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Περιστερίου ανακοίνωσε ο Βασίλης Μουκουβίνας με την ίδρυση της νέας  δημοτικής παράταξης «Περιστέρι -Πέρασμα σε μια Νέα Σελίδα».

Με πολυετή παρουσία στα κοινά της πόλης επί σειρά ετών ως δημοτικός σύμβουλος και συνδικαλιστής αλλά πρόεδρος της Άμιλλας Περιστερίου, ο Βασίλης Μουκουβίνας αναφέρει στην ιδρυτική διακήρυξη τα εξής:« Με πίστη και αγωνία για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων της πόλης μας.
Με στόχο η τοπική αυτοδιοίκηση να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για την στήριξη των πολιτών του δήμου μας και την ανάπτυξη της πόλης μας.
Με βαθιά πίστη στη συλλογική δράση για αναζήτηση και επεξεργασία λύσεων στα προβλήματα που έχουν οδηγήσει τους πολίτες στον αποκλεισμό, στην περιθωριοποίηση, στο φόβο και στην οικονομική εξαθλίωση.
Με κατεύθυνση και απόλυτη προτεραιότητα την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για έξοδο της νέας γενιάς από το σημερινό καθεστώς της απόγνωσης, της ανεργίας και της ετεροαπασχόλησης.
Έχοντας διαμορφώσει με τους συνεργάτες μου ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που στοχεύει στην ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, στην ευημερία, στην βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο.
Πιστεύοντας στην ανανέωση της δημοτικής αρχής που σήμερα είναι αναχρονιστική και εγκλωβισμένη σε καλαισθησίες, στοχεύουμε στην περιφερειακή δημοτική ανασυγκρότηση που σχεδιάζει την ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ κέντρου και περιφέρειας του δήμου.
Μια νέα δημοτική αρχή πρέπει να εκμεταλλευτεί τα αγαθά της άμεσης δημοκρατίας που προσφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση, να είναι μαζί με τους πολίτες, να τους ενθαρρύνει, να τους στηρίζει και να δείχνει το μέλλον στην μεγάλη δημιουργική πλειοψηφία της κοινωνίας.
Μια νέα δημοτική αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητη – ακομμάτιστη – δημοκρατική – συμμετοχική – προοδευτική.

Με πίστη σε αυτές τις αρχές που τις υπηρέτησα σε όλη μου τη ζωή πήρα την πρωτοβουλία να συγκροτήσω μια νέα δημοτική παράταξη:
<<ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ>> και να θέσω την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχός Περιστερίου.
Απευθύνομαι σε όλους τους δημότες του δήμου μας και τους καλώ να συμμετάσχουν και να συμβάλουν σε μια νέα προσπάθεια ανάπτυξης – ανασυγκρότησης και μεταρρύθμισης της πόλης μας και της ζωής μας σε αυτήν».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάρτιος 2019 13:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φινάλε με Προμηθέα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας