Τελευταία ενημέρωση 12:23, 18 Απρ 2024

Αναμετρήσεις Ατρόμητου - ΠΑΟ και η επιστροφή Ταυλαρίδη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Eπόμενος αγώνας απέναντι στον ΠΑΟ την Τετάρτη  και τον Ταυλαρίδη που επιστρέφει εκεί που αγαπήθηκε, στο Περιστέρι και εμείς ψάξαμε  την προιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ τους στο Περιστέρι και όχι μόνο.

Ο αγώνας αυτός είναι κρίσιμος σίγουρα  και για τις δύο ομάδες καθώς ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει να πιστεύει για την τελική πεντάδα ,ενώ ο ΠΑΟ θέλει την νίκη για να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει φέτος.Το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένουμε έναν πολύ καλό αγώνα και από τις δύο ομάδες που θέλουν την νίκη.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :
         Ο Ατρόμητος δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη τελευταία απέναντι στον ΠΑΟ έχοντας  φέρει τρείς φορές ισοπαλία στο Περιστέρι .Στο περσινό ματς την 1η κιόλας αγωνιστική το παιχνίδι τέλειωσε ισόπαλο με σκορ 1-1 ,ενώ μετρά ακόμα δυο ισοπαλίες με  0-0 και 1-1 αντίστοιχα.. Η ομάδα  του Περιστερίου μετράει έξι ήττες εντός αλλά και δύο μεγάλες νίκες εκτός με σκορ 1-2 την περίοδο 2013  αλλά και το 2007 νίκη εκτός με  το ίδιο σκορ..
           Η ομάδα του  Νιόπλια δείχνει αλλαγμένη και θέλει να πάρει μια  μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ και να δώσει χαρά στους φιλάθλους της.Μπορεί η προιστορία να μην είναι υπέρ  της ομάδας του Περιστερίου αλλά ο  Ατρόμητος έχει δείξει πως  όταν θέλει μπορεί. Eπιστροφή  λοιπόν και   για  τον γνώριμό μας και αγαπημένο Ταυλαρίδη που είχε  59 συμμετοχές με το Αστέρι στο στήθος και 4 γκολ  (2012-2014). 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Μάρτιος 2015 12:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το ατρόμητο καρέ νικών έκλεισε η Κ17 (2-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας