Τελευταία ενημέρωση 21:52, 19 Απρ 2024

Κινδύνεψε ζωή ποδοσφαιριστή στο Ανθούπολη – Παπάγος!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από θαύμα και χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση του γιατρού του αγώνα Χ. Ντεληγιώργη σώθηκε ζωή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ανθούπολη – Παπάγος 1-1 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χωράφας.

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του α’ ημιχρόνου έπειτα από βαθιά μπαλιά του Τζεβελέκου η μπάλα έφθασε στην περιοχή του Παπάγου όπου διεκδίκησαν στον αέρα τη μπάλα ο τερματοφύλάκας του Παπάγου μαζί με τον αμυντικό του Θεοφανίδη κι έναν παίκτη της Ανθούπολης. Ο Θεοφανίδης συγκρούστηκε μετον τερματοφύλακα και σωριάστησε στο έδαφος. Ακολούθησαν πραγματικά σκηνές αλλοφροσύνης καθώς ο Θεοφανίδης έχασε πλήρως τις αισθήσεις του με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Οι παίκτες των δύο ομάδες άρχισαν να τραβούν τα μαλλιά τους από την αγωνία για τη ζωή του νεαρού ποδοσφαιριστή που κινδύνευε. Ευτυχώς η παρέμβαση του γιατρού Ντεληγιώργη ήταν καταλυτική καθώς έστω και με δυσκολία κράτησε το στόμα του παίκτη ανοικτό προλαβαίνοντας να μην του γυρίσει η γλώσσα και του πρόσφερε όλες τις πρώτες βοήθειες. Μετά από 15 λεπτά έφθασε και ασθενοφόρο με το οποίο ο Θεοφανίδης εν μέσω χειροκροτημάτων από ποδοσφαιριστές και φιλάθλους διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας πλήρως τις αισθήσεις του.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν πάντως όταν ο παππούς του παίκτη πήδηξε τα κάγκελα του γηπέδου για να φθάσει κοντά στο εγγόνι του και να μην φύγει ούτε λεπτό από κοντά του μέχρι το παιδί να συνέλθει ενώ φυσικά το συνόδευσε με το ασθενοφόρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Μάρτιος 2015 16:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι περίοδοι μεταγραφών των ομάδων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας