Τελευταία ενημέρωση 21:49, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η διοίκηση του ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με αφορμή την προχθεσινή συγκέντρωση φίλων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και τις ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ και πιθανόν ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ δήθεν καταγγελίες, η ΝΟΜΙΜΗ Διοίκηση του Ερασιτέχνη σας ενημερώνει πως με χαρά αναμένει τις αιτήσεις εγγραφής νέων μελών! Αρκεί η αίτηση αυτή να είναι σύμφωνη με τον Αθλητικό Νόμο και το καταστατικό του Συλλόγου μας. Μετά την αποδοχή σας ως μέλη του ερασιτέχνη και μόνο μετά την εγγραφή σας θα καταβάλετε τη συνδρομή σας.
Η χθεσινή συγκέντρωση  δεν προσκάλεσε όμως τη νόμιμη Διοίκηση του Ερασιτέχνη να παραβρεθεί! Ενημερωθήκαμε για το γεγονός από site στα οποία υπήρχε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ πρόσκληση. Η Διοίκηση μας, φυσικά, έχει ονοματεπώνυμο. Με λύπη μας από τα γραφόμενα σε site διαπιστώσαμε ότι στην χθεσινή συγκέντρωση επικράτησε η λογική του ανεμιστήρα: ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη, μετά την σημερινή συνεδρίαση της ΔΗΛΩΝΕΙ πως όποιος θεωρεί ότι με φωνές και εμπάθεια θα μας υποχρεώσει να παρανομήσουμε ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ! Δεν θα ακολουθήσουμε στην πόλωση και τον διχασμό.
Και φυσικά αποκλειστικά αρμόδια είναι η ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία οφείλουν οι διαφωνούντες να προσφύγουν εάν πραγματικά θεωρούν πως η τωρινή Διοίκηση παρανομεί παραβιάζοντας τον Νόμο και το Καταστατικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προχώρησε νικηφόρα το Παιδικό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας