Τελευταία ενημέρωση 05:07, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μία πραγματικά μοναδική βραδιά έζησαν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την γιορτή Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου. Με κεντρικούς ομιλητές τον Γιάννη Αρναούτη Διδάκτορα και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής - Αθλητικό Διατροφολόγο, τον Ολυμπιονίκη Υδατοσφαιριστή, Αναπληρωτή Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Βουλευτή Γιώργο Μαυρωτά και κεντρικό ομιλητή και τιμώμενο αθλητή τον Ολυμπιονίκη Υδατοσφαιριστή Χρήστο Αφρουδάκη. Στην εξαιρετική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΓΣΠ Ιωσήφη Ξυπνητός, ο Γενικός Διευθυντής Μανώλης Τσαγκιώτης και ο Υπεύθυνος κολύμβησης του συλλόγου Μανώλης Μουστάκης.

Στην διάρκεια της σπουδαίας απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους : Άκη Λιγνό για την επί δεκαετίας προσφορά του στον Γ.Σ. Περιστερίου ως εφόρου στην Υδατοσφαίριση αναγνωρίζοντας ότι ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το θεμέλιο λίθο για το WaterPolo στην πόλη μας. Ο σπουδαίος σε ήθος  Άκης Λιγνός παρέλαβε την πλακέτα του συγκινημένος και έκανε μία σύντομη αναδρομή στις προσπάθειες και τις δυσκολίες του παρελθόντος παρακινώντας εφόρους, προπονητές, διοίκηση και Δήμο να συνεχίσουν την δυναμική προσπάθεια.

Στη συνέχεια τιμητική πλακέτα παράλαβε ο αρχιπροπονητής της Υδατοσφαίρισης της Περιστεριώτικης ομάδας Αρσένης Μαρούλης για την σημαντική του συνεισφορά στο WaterPolo του Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης βράβευσε τον Χρήστο Αφρουδάκη και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και ποιότητα της "Βραδιάς Υδατοσφαίρισης" του Γ.Σ. Περιστερίου..."Δεν ήταν μία απλή εκδήλωση" είπε "ήταν μία ημερίδα για το WaterPolo με εκλεκτούς καλεσμένους ... με τους καλύτερους που θα μπορούσαν να μιλήσουν για την Υδατοσφαίριση".

Τόσο ο Χρήστος Αφρουδάκης όσο και ο Γιώργος Μαυρωτάς , μίλησαν στους αθλητές και τις αθλήτριες για την σημασία του αθλητισμού στην ζωή τους, μοιράστηκαν στιγμές από την δική τους αθλητική πορεία, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και υπόγραψαν αυτόγραφα...Δεσμεύτηκαν δε ότι θα έρθουν σύντομα στο Περιστέρι για να κολυμπήσουν με τα αγόρια και κορίτσια της ομάδας μας.

Γιάννης Φέγγος (έφορος polo ακαδημιών/ανδρικού τμήματος): Ήταν μία μαγευτική βραδιά...δουλέψαμε 2 μήνες σκληρά όλοι οι έφοροι της Υδατοσφαίρισης για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα ονειρεύονται... Να έχουμε στην ίδια αίθουσα , την ίδια στιγμή δύο από τους μύθους της Υδατοσφαίρισης. Τον Γιώργο Μαυρωτά και τον Χρήστο Αφρουδάκη! Ήρθαν και οι δύο τους με χαρά και πέρασαν μέσα από τα λόγια τους σε όλους μας ότι όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να το θες! Και το Περιστέρι το θέλει πολύ να φτιάξει ένα Polo αντίστοιχο του μεγέθους και της αξίας της πόλης του...Ένα WaterPolo μέσα από δομές, αθλητική κουλτούρα και ήθος! Το πιστεύουμε εμείς, το πιστεύουν οι δύο "μύθοι¨ του αθλήματος που μίλησαν στα παιδιά μας, το πιστεύει και η πόλη μας! Ο πρώτος έφορος της Υδατοσφαίρισης κ. Άκης Λιγνός μιλούσε για την Υδατοσφαίριση στο Περιστέρι και τα μάτια του έτρεχαν δάκρυα, οι αθλητές και οι προπονητές μας καθημερινά βρίσκονται στο κολυμβητήριο μέχρι τις 23:00 το βράδυ χειμώνα - καλοκαίρι...και οι αντίπαλες ομάδες νοιώθουν ότι ο γίγαντας ξυπνάει... Το χρωστάμε στα παιδιά και την πόλη μας ...Το υποσχεθήκαμε και θα το κάνουμε... Θα τελειώσω με τα λόγια που ανέφερε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Περιστερίου κατά την ομιλία του στην σημερινή εκδήλωση, δανειζόμενος μία φράση από το βιβλίο του Γιώργου Μαυρωτά "Το Θεώρημα της Επτάδας" :« Πάντα πίστευα ότι ο αθλητισμός είναι ζωή και η ζωή είναι αθλητισμός. Σε όλα τα επίπεδα, όπου υπάρχει προσπάθεια, εγώ βλέπω αθλητές. Και προσπάθεια υπάρχει παντού, είτε αυτό λέγεται σχολείο ή Πανεπιστήμιο , είτε λέγεται δουλειά ή Οικογένεια.» Το ταξίδι μας προς την κορυφή συνεχίζεται….

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 12:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η κρητική φιλοξενία πήγε περίπατο στα Χανιά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας