Τελευταία ενημέρωση 06:01, 19 Απρ 2024

Mε τον «Μάρσε» δεν έχεις κάτι να φοβάσαι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στη Ξάνθη αλλά τώρα που τον έχουμε στο Περιστέρι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να έχει ο Ατρόμητος ένα παίκτη της δικής του αξίας.
Το όνομα αυτού? Μαρσελίνιο Λέιτε!Η προσθήκη του ''Μάρσε '' στον Ατρόμητο  δείχνει πόσο σημαντική είναι όταν ο Μαρσελίνιο μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.Ο Βραζιλιάνος δείχνει συνεχώς πως το έχει το γκολ μετρώντας σε έξι συμμετοχές του ήδη τρία γκολ.
 
Η μεσοεπιθετική γραμμή του Ατρόμητου είναι το κάτι άλλο όταν ο Βραζιλιάνος παίρνει την ευκαιρία του,ενώ τα γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.Όλα αυτά συμβάλλουν βέβαια και με την βοήθεια των συμπαικτών του αλλά και με την αλλαγή όλης της ομάδας όταν ήρθε ο Νιόπλιας.Η ομάδα του Περιστερίου χρειάζεται όσο τίποτα τον Μαρσελίνιο , που έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους με τις εμφανίσεις του προσπαθώντας να οδηγήσει την ομάδα στην Ευρώπη.
 
Να υπενθυμίσουμε το πόσο σημαντική είναι η προσθήκη αυτή καθώς οι άνθρωποι του Ατρόμητου είχαν ζητήσει να μην αναφερθεί τίποτα πριν τις υπογραφές με τον Βραζιλιάνο και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να έρθει και να βάλει το αστέρι στο στήθος του!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 15:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βρε καλώς τον επόπτη Φραγκιαδάκη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας