Τελευταία ενημέρωση 00:43, 18 Απρ 2024

Η κούπα αντί Δέγλερη πήγε Ιλίσια!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ούτε η τρίτη του φορά σε τελικό ήταν η...φαρμακερή για τον Άγιο Ιερόθεο αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και τους προπονητές τους (Αρχοντάκης, Κωνσταντακόπουλος, Βαφειάδης) για τη φετινή τους πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στον σημερινό 48ο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ «Κώστας Τριβέλλας», που έγινε στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», στη Ριζούπολη ο Ηλυσιακός (φωτό) επιβλήθηκε 1-0  και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αυτό ήταν το δεύτερο τρόπαιο του Ηλυσιακού σε δυο συμμετοχές! Η επικράτησή του ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Πατώντας πάνω στο γρήγορο γκολ του Κανδύλη στο 5' έφερε το ματς στα μέτρα του και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Ιερόθεος ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για τη ισοφάριση αλλά η άμυνα του Ηλυσιακού κράτησε το αποτέλεσμα...

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (79’ Αποστολόπουλος), Τσατσαρής, Μπούρας (46’ Σιμάκου), Βελέτης, Μπριστογιάννης (46’ Νικολέτος), Αποστόλου, Μακρίδης, Τσαρκάνι, Κατσής (46’ Σουλελές).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μιχελής, Μέξης, Ρόππας (22’ λ.τ. Κατσίβελας), Πιπίνης, Τσίτσαρης, Αμανατίδης, Λαμπρόπουλος, Γιαβρούδης (46’ Μπουσινάκης), Κονδύλης (64’ Γκέζος), Μάλτσι, Σεράνι (85’ Κόπελας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ευχαρίστησε τον κόσμο του! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας