Τελευταία ενημέρωση 10:10, 16 Απρ 2024

Παίρνει τον Σμιθ για αντι-Χάροου!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παίκτης του Περιστερίου πρέπει να θεωρείται ο Σκούτσι Σμιθ, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία και τον Αμερικανό να εντάσσεται άμεσα, αντικαθιστώντας τον Ράιαν Χάροου.

Όσο εντυπωσιακά άρχισε την χρονιά του στο Περιστέρι ο Ράιαν Χάροου, άλλο τόσο απογοητευτικά μοιάζει τόσο να κλείνει η θητεία του, με τον Αμερικανό σκόρερ να περιθωριοποιείται πριν καν τελειώσει η κανονική περίοδος της Basket League. Στα Δυτικά προάστια, πάντως, διόλου άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του και αυτός ακούει στο όνομα του Σκούτσι Σμιθ, που αποτελεί τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη και στα 24 χρόνια του φεύγει για δεύτερη φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ερχόμενος στην χώρα μας.

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Ντέιτον εν έτει 2017, δεν είχε επιλεγεί από κάποια ομάδα στο draft του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να αναζητήσει την τύχη του στην Αυστραλία, παίζοντας εκεί για τους Κερνς Τέιπανς, μετρώντας κατά μέσο όρο 14.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 8.1 ασίστ. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο Summer League για λογαριασμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς, για να προσληφθεί από τη θυγατρική τους ομάδα, τους Κάντον Τσαρτζ, έχοντας φέτος αντίστοιχα 12.5 πόντους, με 4.4 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ. Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τη διοίκηση του Περιστερίου.

Πηγή: basketa.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ιδού η Ρόδος αύριο για τον ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας