Τελευταία ενημέρωση 11:18, 20 Απρ 2024

«Κοινωνικότητα, ήθος και απόκτηση εμπειριών»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με ένα θερμό (έντυπο) καλωσόρισμα θα υποδεχθεί αύριο το Κολυμβητικό Τμήμα του ΓΣΠ τους δεκάδες αθλητές και αθλήτριες που θα κατακλύσουν το κολυμβητήριο της Χωράφας για να πάρουν μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες που συνδιοργανώνονται με τον Γλαύκο.

Το καλωσόρισμα αναφέρει τα εξής: ««Οι προσπάθειες που καταβάλλουμε για τη προαγωγή των αθλητικών πραγμάτων του Περιστερίου και τη δημιουργική και υγιή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών αποδεικνύεται  καθημερινά .
  Στο  Σύλλογό μας μαθαίνουν μπάσκετ, κολύμβηση  και πόλο πάνω από 950 παιδιά και συμμετέχουν σε επίσημους κολυμβητικούς αγώνες και φιλικά παιχνίδια πανελλαδικώς.
Η εκμάθηση δε των αγωνίσματων και η δημιουργία  αθλητικής συνείδησης γίνεται από πτυχιούχους γυμναστές & προπονητές . Φυσικά και ο μοναδικός μας στόχος δεν είναι οι νίκες, αφού το αγωνιστικό ήθος,  το «ευ αγωνίζεσθαι», η κοινωνικότητα, η απόκτηση εμπειριών, και η προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας, είναι οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά μας με πολλαπλές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνία μας. 
    Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει  το 1971 με παρόμοια, κατά καιρούς,  αποτελέσματα και τους ίδιους στόχους και συνεχίζεται από ανθρώπους με αγάπη για τα παιδιά και όραμα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.
   48 χρόνια ιστορίας , 16 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας διασυλλογικών αγώνων κολύμβησης και  3η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργάνωσης  διασυλλογικών αγώνων κλασικής κολύμβησης με το γειτονικό κολυμβητικό σωματείο «Γλαυκος».

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρίσκονται δίπλα μας όλα αυτα τα χρόνια , τους γονείς, τους εργαζόμενους, τους αθλητές και τους προπονητές μας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αττικής και τον Σύνδεσμο Κριτών Αττικής ,για την συμβολή τους στη διοργάνωση. Τον δήμο Περιστερίου και τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη που τιμά και σέβεται τους αθλητές μας ,δημιουργώντας και παραχωρώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις προς χρήση. Όλους τους χορηγούς μας, που σ αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή εξακολουθούν να μας βοηθούν και φυσικά όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στους αγώνες μας».

      

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 14:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Λάμπος...έλαμπε στους Διασυλλογικούς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας