Τελευταία ενημέρωση 10:07, 19 Απρ 2024

Στις 19 Ιουνίου η κλήρωση του Europa!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν στη Σούπερ Λιγκ και ο στόχος του Ατρόμητου, που δεν ήταν άλλος από την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει επιτευχθεί ήδη.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν καπαρώσει την τέταρτη θέση, ενώ διατηρούν και κάποιες ελπίδες για την τρίτη.

Για να ανεβεί, ωστόσο, ακόμη ένα σκαλί ο Ατρόμητος, θα πρέπει να νικήσει τα δύο τελευταία του παιχνίδια (κάτι απολύτως εφικτό), αλλά και η ΑΕΚ από την άλλη, να πάρει μόνο έναν βαθμό στα ισάριθμα δικά της.

Χωρίς να αποκλείουμε, φυσικά, το καλύτερο, όπως όλα δείχνουν ο Ατρόμητος θα τερματίσει τέταρτος και θα ξεκινήσει την εκτός συνόρων περιπέτειά του από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το «αστέρι» θα μάθει την αντίπαλό του στις 19 Ιουνίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η σχετική κλήρωση, ενώ θα δώσει τα δύο παιχνίδια του γύρου στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Αν πάρει την πρόκριση, τότε θα συνεχίσει στον 3ο προκριματικό, οι διπλές αναμετρήσεις του οποίου είναι προγραμματισμένες για τις 8 και 15 Αυγούστου. Η πιθανή αντίπαλος σε εκείνη τη φάση θα έχει γίνει γνωστή από τις 22 Ιουλίου, όπως δηλαδή και πέρσι, όταν οι Περιστεριώτες έμαθαν πως το επόμενο εμπόδιο θα ήταν ο Απόλλωνας Λεμεσού (ή η Ζελέζνιτσαρ), αλλά σκόνταψαν στην Ντιναμό Μπρεστ, χάνοντας την πρόκριση για μερικά δευτερόλεπτα και εξαιτίας μιας ομαδικής ολιγωρίας.

Πηγή atromitistas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τώρα προέχει να χτίσεις το δικό σου φρούριο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας