Τελευταία ενημέρωση 23:05, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργος Λαζάρου, προχώρησε στις εξής δηλώσεις για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα αλλά και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, και με όλων των ειδών τις αναποδιές και τις αναπάντεχες απουσίες να μας έχουν συμβεί φέτος, η ομάδα παραμένει για μια ακόμα χρονιά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο. Και βρίσκεται εκεί, γιατί οι παίκτες μου κάθε φορά που το πράγμα δείχνει να ξεφεύγει, παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλά στάνταρ, απέναντι σε κάθε δυσκολία. Και αυτό είναι αποκλειστικά δικό τους έργο.

Τώρα, και δυο στροφές πριν το τέλος, με ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα. Θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του Πάσχα, μήπως καταφέρουν κάποιοι από τους πολλούς παίκτες που απουσιάζουν να επιστρέψουν και να μας βοηθήσουν.

Την επόμενη εβδομάδα θα προετοιμαστούμε ειδικότερα για το παιχνίδι με τον ΠΟΨ, μια πολύ αξιόλογη και ταλαντούχα ομάδα. Ως τότε όμως, θα πρέπει να περιμένουμε τις όποιες επιστροφές παικτών θα έχουμε και βάσει αυτών να προσαρμόσουμε τη  τακτική μας προσέγγιση στο ματς.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που μετέχουμε στον όμιλο, για το πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο που έχουμε καταφέρει, γίνεται σπουδαία δουλειά από όλους. Καλό Πάσχα με υγεία».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 21:30
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας