Τελευταία ενημέρωση 08:29, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η διοίκηση του Όμιλου επιβράβευσε την ομάδα Νέων για την σπουδαία νίκη της απέναντι στην ΑΕΚ (1-0).

 

Στον Όμιλο ξέρουν καλά να αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές, ξέρουν όμως και να τους επιβραβεύουν! Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της ομάδας Νέων απέναντι στην ΑΕΚ (1-0), η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου παρέθεσε γεύμα στα... αντράκια της στην ταβέρνα 'Οινοθεραπευτήριο' του Δημήτρη Τσιλεπή (Γιαννιτσών 150), θέλοντας να τα ικανοποιήσει με αυτή τη ζεστή και όμορφη ενέργεια για τη μεγάλη τους επιτυχία το πρωί του προπερασμένου Σαββάτου (7/3). Άλλωστε, δεν είναι λίγο πράγμα για τον Όμιλο να καταβάλει μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, που μάλιστα είναι πρωτοπόρος στον 3ο όμιλο και γνώρισε την πρώτη της ήττα, διατηρώντας μέχρι τότε αήττητο σερί 20 αγωνιστικών!

Στο τραπέζι βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Περιστερίου, προεξαρχόντων του προέδρου Στέλιου Ζαφείρη, των αφών Πλέστη (Δημήτρης, Αλέκος και Γιώργος), Βασίλη Δαιμονάκου και Κώστα Κουλουρίδη, ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Κώστας Κομνηνός, ασφαλώς το τεχνικό δίδυμο των Γιάννη Λιβαθηνού (τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών) και Τάσου Πρίτσα και, βέβαια, όλοι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της εφηβικής ομάδας, που δεν είναι άλλοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του τμήματος των Νέων είναι και οι αφοί Μπούζα (Θάνος και Γιάννης), οι οποίοι τις τελευταίες αγωνιστικές πραγματοποιούν τις πρώτες τους εμφανίσεις με τα 'ροσονέρι' της πρώτης ομάδας, υπό την καθοδήγηση του Σάκη Σάσσαλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 23:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οπαδός του και ο... Ήφαιστος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας