Τελευταία ενημέρωση 11:52, 16 Απρ 2024

Λαζάρου:«Με απαράμμιλη επιθυμία»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργος Λαζάρου μίλησε στο peristerisports.gr για το τελευταίο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με το Α.Σ. Παπάγου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

« Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για μας. Αγωνιζόμαστε απέναντι στον πρωταθλητή του ομίλου, με την πιο σταθερή και αξιόλογη πορεία φέτος σε όλο το πρωτάθλημα. Μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή της σε όλους τους τομείς, και με εξαιρετικά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη εμείς, συνεχίζουμε την απίστευτη προσπάθεια των τελευταίων εβδομάδων απέναντι σε όλα τα προγνωστικά. Με συνεχείς τραυματισμούς, τελευταίο περιστατικό το ατυχές χτύπημα στο κεφάλι του μέσου μας Σταμάτη, ελάχιστες λύσεις, αλλά με απαράμιλλη επιθυμία να πετύχουμε το στόχο μας.

Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται αγωνιστικά, βάσει της δυναμικής του αντιπάλου μας και των λύσεων που θα έχουμε. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι αμυντικά και να φανούμε εξαιρετικά αποτελεσματικοί επιθετικά. Στο ψυχολογικό κομμάτι, δεν έχουμε να προετοιμάσουμε κάτι. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε απώλεια μας αφήνει εκτός. Τόσο οι παίκτες μου όσο και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα.»

Αμφίβολοι λόγω τραυματισμού είναι οι Ραυτόπουλος Πάτροκλος, Αργυρόπουλος, Σταμάτης ενώ απόντες θα είναι ο Καμαρέτσος και Μίλε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο pick της ιστορίας του! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας