Τελευταία ενημέρωση 18:54, 25 Απρ 2024

Ο Μπρούνο (που τρολάραμε) περιζήτητος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Τους πρώτους έξι μήνες του στον Ατρόμητο δέχθηκε τόσο τρολάρισμα όσο λίγοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Περιστέρι.

Και η λέξη «τρολάρισμα» θα λέγαμε ότι είναι πολύ επιεικής. Επιλογή του Νταμίρ Κάναντι είναι αλήθεια ότι το ξεκίνημα του δεν ήταν καλό, όμως ο Αυστριακός τεχνικός επέμενε να τον χρησιμοποιεί. Ακόμη και το πρώτο του γκολ στη Λιβαδειά στο περσινό πρωτάθλημα έγινε αντικείμενο τρολαρίσματος.

Ο λόγος φυσικά για τον Μπρούνο Φελίπε που φέτος όμως «έβγαλε μάτια» και φεύγοντας έγινε περιζήτητος. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός τον έβαλαν στο μικροσκόπιο του κι εκείνος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο πρόβλημα και ο 25χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τους πειραιώτες ν’ ανακοινώνουν την μεταγραφή τις επόμενες μέρες.
  Ο Μπρούνο έβγαλε μια πολύ καλή εικόνα στην διάρκεια της σεζόν και ένα στοιχείο που αρέσει πολύ στους οπαδούς,
Σαν γνήσιος Βραζιλιάνος έχει τις κινήσεις, τις ντρίπλες, τις εμπνεύσεις με την μπάλα στα πόδια που μπορούν να ξεσηκώσουν την κερκίδα. Κι αυτό είναι κάτι που πάντα εξιτάρει.

  Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν λοιπόν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Μπρούνο κι αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως ο 25χρονος μέσος δεν το… πολυσκέφτηκε όταν του έγινε η πρόταση από τους πειραιώτες. Εμείς εδώ στο Περιστέρι θα μείνουμε με την ικανοποίηση από την στιγμή που δεν μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις της απόκτησης του (περίπου μισό εκατομμύριο) ότι ένας ακόμη παίκτης που ήρθε εντελώς άγνωστος στην Ελλάδα, μέσω του Ατρόμητου, άνοιξε τα φτερά του σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μάιος 2019 17:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Ελλάδα ο Κρίστιανσεν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας