Τελευταία ενημέρωση 06:33, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συγχαρητήρια τους παίκτες του αλλά και στην Κηπούπολη για την άνοδο έδωσε ο  προπονητής του Φοίνικα Γιώργος Λαζαρου,  ο οποίος είπε τα εξής για το ισόπαλο αποτέλεσμα του μπαράζ με τη Κηπούπολη:
«Γνωρίζαμε ότι θα γινόταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Εμεις έπρεπε να διαχειριστούμε το μειονέκτημα της ισοπαλίας μέσα στο ματς, κάτι που έκανε το έργο μας εξαρχής δύσκολο.
Από πλευρά τακτικής, είχα σχεδιάσει να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο μας στο πρώτο ημίχρονο, πιεζοντας πολύ στο χώρο του κέντρου σε ολες τις πρώτες και δευτερες μπάλες, ώστε να πάρουμε στην κατοχή μας τη μπάλα και να πετύχουμε ένα τέρμα.  Ένα γρήγορο γκολ που θα άλλαζε δεδομένα του ματς, δημιουργώντας την ανάγκη στον αντίπαλο να ανοιχτεί και να δημιουργηθούν χώροι. Όμως, ενώ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχαμε την υπεροχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ που θέλαμε».
Και ο Γιώργος Λαζάρου: « Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος μας με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, έσπασε το ρυθμό του αγώνα, έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα του, και ειδικά μετά το 65', δεν μας άφησε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και να βρούμε λύσεις.
Οι αλλαγές του συστηματος μας σε καθαρό 4-3-3, αλλα και σε 3-5-2 απο το 75' και μετά για να γεμισουμε την περιοχή με τους Ραυτοπουλο και Λαζάρ, δεν μας έδωσαν την υπέροχη που θέλαμε, ισως και λόγω της κουρασης που είχε επέλθει.Ετσι λογικά το ματς έληξε ισόπαλο.
  Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια του αγώνα,  αλλα και για να φτάσουμε στο μπαράζ μέσα από απίστευτες δυσκολίες.
 Επισης, θέλω να δώσω συγχαρητηρια τόσο στο σύλλογο της Κηπουπολης, οσο και στον συνάδελφο προπονητή Δημήτρη Φιλίππου, για την άνοδο στην Α κατηγορία. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος επέδειξαν μεγάλη σταθερότητα και ποιότητα ως ομάδα».
 
 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 16:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λαζάρου:«Ψηλώσαμε σαν μέγεθος»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας