Τελευταία ενημέρωση 13:04, 25 Απρ 2024

Ο Μαρσελίνιο επιστρέφει εκεί που αγαπήθηκε!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Mαρσελίνιο Λέιτε Περέιρα είναι αυτός που έχει κάνει την διαφορά τώρα στην ομάδα του Περιστερίου , καθώς από την στιγμή που ήρθε η ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και ένας απο τους κυριώτερους λόγους είναι ο ίδιος αλλά και ο Νίκος Νιόπλιας.

Το όνομα του ήδη έχει γίνει σύνθημα στις τάξεις των οπαδών του Ατρόμητου που τον αγάπησαν απο την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Περιστέρι.

Ο '' Μάρσε '' είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο.  Χθές απέναντι στον Παναθηναικό πέτυχε το 4ο γκολ του με το αστέρι στο στήθος σε μόλις επτά συμμετοχές οδηγώντας την ομάδα του προς στην Ευρώπη με τα πανέμορφα γκολ του.
 
Η επόμενη αγωνιστική φέρνει τον Ατρόμητο στα Πηγάδια  όπου καλείται να δώσει έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε χθές τον Παναιτωλικό με 3-0 ενώ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας μόλις 3 πόντους πίσω από τον Ατρόμητο.
 
Ο Μαρσελίνιο λοιπόν καλείται να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα απέναντι στην πρώην ομάδα του που τον έκανε γνωστό στην χώρα μας.Ο Βραζιλιάνος ήταν στην Ξάνθη την περίοδο 2009-2013  έχοντας  74 συμμετοχές και  10 γκολ αντίστοιχα.Απο εκεί λοιπόν ξεκίνησε και είδαμε όλοι ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που πήρε την απόφαση λίγα χρόνια μετά να  επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ατρόμητου και φαίνεται πως η επιλογή του τον δικαιώνει.
 
Το σημαντικό τη υπόθεσης είναι ότι Ο Μαρσελίνιο καλείται να σκοτώσει την πρώην ομάδα του για να καταφέρει να οδηγήσει τον Ατρόμητο στην Ευρώπη και η νίκη είναι μονόδρομος.Σίγουρα  θα είναι δύσκολο για αυτόν που επιστρέφει εκεί που αρχίσαμε να  τον γνωρίζουμε ως ποδοσφαιριστή  αλλά ο σωστός επαγγελματίας πρέπει να κάνει πάντα την δουλειά του και να αγωνίζεται για τις νίκες της ομάδας του.
 
Ο Βραζιλιάνος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του μας το έχει αποδείξει πως πρόκειται για ένα πολυεργαλείο της μεσοεπιθετικής γραμμής που κάνει τα πάντα  για να σκοράρει και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για μια νίκη... Μία ακόμη νίκη που περιμένει και ο κόσμος του Περιστερίου απέναντι στην Ξάνθη!
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 15:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σπανός: «Θα τα βρούμε εύκολα με Νιόπλια» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας