Τελευταία ενημέρωση 19:34, 18 Απρ 2024

Κρίστιανσεν ή Αναστασίου για τον πάγκο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κούρσα για δύο στην υπόθεση της διαδοχής του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο!

Εκτός από τη συνάντηση με τον Τόμας Κρίστιανσεν, οι Περιστεριώτες τα είπαν από κοντά και με τον έτερο υποψήφιο για τη θέση του προπονητή, δηλαδή τον Γιάννη Αναστασίου, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως συνέβη και με τον Δανό τεχνικό, στον Γιάννη Αναστασίου παρουσιάστηκε το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας και φυσικά συζητήθηκαν τα δεδομένα που έχει ο Ατρόμητος στο μυαλό του για τη νέα σεζόν, αλλά και ο ίδιος ο 46χρονος τεχνικός.

Παρά το γεγονός ότι η περίπτωση του Έλληνα τεχνικού προέκυψε λόγω της ξαφνικής αποχώρησής του από την Ομόνοια και δεν υπήρχε εξ αρχής στη λίστα, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν πλήρως ενημερωμένος για την πορεία του Ατρόμητου, αλλά και για το τι ισχύει για το ρόστερ, δείγμα ότι δεν είναι καθόλου αρνητικός να αναλάβει τους Περιστεριώτες. Το αντίθετο...

Σημειώνεται, δε, ότι εφόσον αναλάβει ο Γιάννης Αναστασίου, ο άμεσος βοηθός του αναμένεται να είναι ο Στιβ Ρούτερ, ο οποίος είναι... κορυφή στη δουλειά του.

Πλέον, η διαδικασία αναζήτησης στον Ατρόμητο έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου, με τον διοικητικό ηγέτη, Γιώργο Σπανό ώστε να παρθεί η οριστική απόφαση για το ποιος θα πάρει το χρίσμα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, το πιο πιθανό είναι ο Ατρόμητος μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχει τον νέο του προπονητή, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες ανάμεσα στους δύο τεχνικούς.

Πηγή sport-fm.gr

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σφραγίδα ποιότητας το 3ο επιμορφωτικό Σεμινάριο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας