Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρελθόν ο Νίκος Κόμης!

Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερπίου καθώς αποτελεί παρελθόν ο πετυχημένος Νίκος Κόμης. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αποτελεί ο προπονητής του Γυναικείου τμήματος του Συλλόγου μας κ. ΚΟΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. 

Ο κ. ΚΟΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ανέλαβε την Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου μας πριν τέσσερα χρόνια σε μια πολύ δύσκολη για τον Σύλλογο μας κατάσταση και μαζί με τον συνεργάτη του και Υπεύθυνο του τμήματος κ. ΝΑΟ ΓΕΩΡΓΙΟ έχτισαν σιγά σιγά μια ομάδα  που τη σεζόν 2018-2019 κατέλαβε τη 2η στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ Γυναικών.

Ο κ. ΚΟΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με υποδειγματική δουλειά συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη του Γυναικείου τμήματος του Συλλόγου μας.

Έχτισε μια ομάδα από την αρχή και σιγά σιγά ανέβαινε σκαλοπάτια με αποκορύφωμα την περσινή 3η θέση στην Α' ΕΣΚΑ Γυναικών και τη φετινή 2η θέση στην Α΄ ΕΣΚΑ Γυναικών.

Άνθρωπος αγαπητός σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας έκανε την ομάδα μας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και την καταξίωσε ακόμα παραπάνω στο Γυναικείο Αθηναϊκό μπάσκετ.

Η λύση της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον κ. ΚΟΜΗ ΝΙΚΟΛΑΟ έγινε σε φιλικό κλίμα και η πόρτα της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτόν.

 Το Δ.Σ. της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ του εύχεται ολόψυχα ευημερία στον ίδιο και στην οικογένειά του και καλή τύχη στις μελλοντικές δουλειές του».