Τελευταία ενημέρωση 12:01, 19 Απρ 2024

Κουστένης:«Την εμπειρία την περπατάς»!

Κατηγορία Φίλιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Toν απολογισμό της παρθενικής συμμετοχής του Φίλιππου Περιστερίου στην Α' Κατηγορία ΕΣΚΑ Ανδρών έκανε ο περιστεριώτης τεχνικός Τζίμης Κουστένης στο peristerisports.gr.

«Φέτος η ομάδα συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ. Πρώτος στόχος ήταν η δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και παράλληλα να παίζει ένα όμορφο και σύγχρονο μπάσκετ και στο τέλος της σαιζόν να υπάρχει και η επόμενη μέρα . Στηρίχτηκε για πρώτη φορά σε παιδιά που είναι από τις ακαδημίες της ομάδας και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παιδιά που ουσιαστικά επωμίστηκαν για πρώτη φορά ρόλο βασικού παίκτη σε τόσο μικρή ηλικία. Αναφέρομαι στους Κατσαρό, Ζεμπερη Φιλόπουλο ενώ ήρθαν νέοι και ταλαντούχοι παίκτες όπως οι Κακαβουλας , Καρακατσάνης, Δαρμής , Θεοδωράκης οι οποίοι πλαισιώθηκαν από δύο παίκτες με σχετική εμπειρία τον Μποτσα και τον Βαληνδρά».

Και ο Κουστένης ο οποίος είναι Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη συμπλήρωσε΅«Όντας η πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία ..στο γήπεδο έβγαζε υγεία , ενθουσιασμό και απέσπασε κολακευτικά σχόλια από ανθρώπους που ασχολούνται με το μπάσκετ. Όπως είναι φυσικό η έλλειψη εμπειρίας στοίχισε κάποια ματς που κρίθηκαν στον πόντ όμως την εμπειρία την περπατάς.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι απόλυτα " υγιής " αφού πλέον διαθέτει ένα κορμό 6-7 παικτών με ηλικία από 19 έως 22 χρονών με παραστάσεις και εμπειρίες από την φετινή χρονιά. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά αυτά και την διάθεση και επαγγελματική συνείδηση που έδειξαν όλη τη χρονιά."Δουλεύοντας " κάθε βράδυ για δύο ώρες 9-11 κυριολεκτικά στα κόκκινα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τον Γιάννη τον Τσιτο , τον Ζαχαρία τον Αλευρά καθώς και την Ειρήνη την Καταγη για τον επαγγελματισμό τους. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του Φιλίππου Περιστερίου θα έχει μέλλον με αυτό το σκεπτικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι αντίπαλοι της νέας χρονιάς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας