Τελευταία ενημέρωση 18:11, 19 Απρ 2024

Τα «σαϊνια» της ΕΠΟ έγραψαν πάλι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελικά εκεί στην ΕΠΟ είναι πολύ «σαϊνια». Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν.

Η επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση της για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος – ΟΦΗ που εκκρεμούσε και σε πρωτόδικο βαθμό είχε δοθεί στον Ατρόμητο στα χαρτιά λόγω οφειλών των Ηρακλειωτών προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπες. Επιπλέον είχαν αφαιρεθεί και τέσσερις βαθμοί από την κρητική ομάδα.

Ο Ατρόμητος ευθύς εξαρχής είχε ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Η απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα δεν είναι και κάτο το τρομερό με βάση την κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο ΟΦΗ, απλά το ματς θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη του Πάσχα και οι παίκτες θα ξεκουραστούν ελάχιστες μέρες.

Τα «σαϊνια» λοιπόν δεν τιμώρησαν τον Ατρόμητο αλλά τον ΟΦΗ. Και ξέρετε γιατί; Δεν του επιστρέφουν τους τέσσερις βαθμούς, ούτε τους έξι που τους είχαν αφαιρέσει από μια άλλη υπόθεση χρεών και τον βάζουν να έρθει στην Αθήνα. Να του έδιναν τους 10 βαθμούς πίσω και να όριζαν το παιχνίδι θα είχε νόημα. Τώρα με 13 βαθμούς και να έρθει στην Αθήνα να κάνει ένα ταξίδι που κοστίζει πέντε χιλιάδες ευρώ και ενώ στον ΟΦΗ δεν έχουν «μαντήλι να κλάψουν» πραγματικά νομίζουμε ότι είναι αν φέρ για την κρητική ομάδα.

Είναι ή δεν είναι «σαϊνια» στην ΕΠΟ;

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 16:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γειά σου Αλέφαντε που γουστάρεις Ατρόμητο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας