Τελευταία ενημέρωση 22:25, 19 Απρ 2024

Πρωτάθλημα Ελλάδας στην Τεχνική!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη διάκριση για τα  «Δελφίνια Περιστερίου»  που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΡΕΝ τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στα Γιάννενα στις 3-5 Μαϊου 2019. Η ομάδα του Άκη Λιάπη και Αργύρη Βασιλόπουλου σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της καθώς με 44 συμμετοχές σε τελικούς κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στη γενική βαθμολογία και τις επιμέρους κατηγορίες  Ανδρών και Γυναικών.

Με συνολικά 24 αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων οι 19 προκρίθηκαν σε τελικό. κερδίζοντας 20 μετάλλια (9 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα)  προσέφεραν συγκλονιστικό θέαμα, δίνοντας τη ψυχή τους σε κάθε αγώνισμα χαρίζοντας έτσι στιγμές που ανέδειξαν την ομάδα σε πρωταθλήτρια στο σημαντικότερο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα.

Έλαβαν μέρος στους αγώνες:

ΤΣΟΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΤΣΙΛΙΚΟΧΡΥΣΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΒΡΕΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΜΕΧΙΛΑΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ, ΑΤΣΚΑΣΟΒ ΚΩΝ/ΝΟΣ,

ΤΣΙΓΓΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΚΤΕΝΑ ΣΟΦΙΑ, ΓΑΝΕΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ, ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ,ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΔΑΜΙΓΟΥ ΝΑΓΙΑ, ΛΑΓΓΟΥΡΕΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ.


4 αθλητές στην εθνική Ανδρών - Γυναικών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Γιάννενα στις 25  Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2019

  • Πρόκριση στην εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που θα λάβει χώρα στα Γιάννενα  κέρδισε ο Αντωνιάδης Στέφανος σημειώνοντας όριο εθνικής ομάδας στα 100μ διπλά πέδιλα με χρόνο 42.82 σε μια ιδιαίτερη κούρσα που απαιτούσε δύναμη ψυχης.
  • Η κολυμβητρια του συλλόγου Κτενά Σοφία για 13η συνεχόμενη χρονιά παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της ως μέλος εθνικής ομάδας αποδεικνύοντας τη διαχρονική της αξία και διακρίνεται ως την πλέον σημαντικότερη σπρίντερ αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης όλων των εποχών για την Ελλάδα. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε στα 50μ άπνοη και 100μ υποβρύχιο.
  • Ο Τερζανίδης Κωνσταντίνος κερδίζοντας τα 1500μ επιφάνειας και προσφέροντας συγκίνηση σε μια ανατρεπτική κούρσα για γερά νεύρα, αναδείχθηκε πρωταθλητής στο αγώνισμα και κέρδισε την είσοδο του στην εθνική ομάδα Ανδρών για πρώτη φορά, ύστερα από την καταπληκτική του παρουσία στην εθνική Εφήβων τα τρία προηγούμενα χρόνια.
  • Ο Τσιλικόχρυσος Νεκτάριος θα πλαισιώσει επίσης την εθνική ομάδα Ανδρών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού με τις επιδόσεις του και την πρόοδο του, ως πρώτη φορά στην κατηγορία ανδρών, κατάφερε να πρωταγωνιστήσει κερδίζοντας 1 ασημένιο στα 100 υποβρύχιο και 2 χάλκινα στα 100 και 200 επιφάνεια καταρρίπτοντας έτσι τιε καλύτερες προσωπικές του επιδόσεις.

Πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στην Αίγυπτο ο Θωμάς Τσιγγέλης .

Ο εφήβων κολυμβητής των Δελφινιών Θωμάς Τσιγγελης σε ηλικία μόλις 16 ετών αναδείχθηκε πρωταθλητής στα 400μ επιφάνειας στο πρωτάθλημα ΟΡΕΝ και πιανοντας παράλληλα το όριο εθνικής με χρόνο 3:10:40. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γέμισαν μετάλλια στους Χειμερινούς Τεχνικής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας