Τελευταία ενημέρωση 02:27, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον Ήφαιστο δεν φτάνει η ισοπαλία μέσα στο Ηράκλειο.

 

Υπό άλλες συνθήκες, η ισοπαλία σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα ήταν... μια χαρά αποτέλεσμα. Εν προκειμένω, όμως, ο Ήφαιστος δεν έχει τα περιθώρια να αρκεστεί στον έναν βαθμό που δίνει η αναμέτρηση χωρίς νικητή, με δεδομένο ότι παρά την υπερπροσπάθεια εξακολουθεί να βρίσκεται στην 13η θέση του 1ου ομίλου στην Α' κατηγορία, ενώ απομένουν μόλις 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ακόμη, λοιπόν, κι αν καλείται να αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου και βέβαιη πρωταθλήτρια, το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού θα πρέπει να διεκδικήσει μόνο τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από τις θέσεις των πλέι άουτ και να σφραγίσει χωρίς άγχος την παραμονή του στην κατηγορία. Το έργο των ποδοσφαιριστών του Ήφαιστου δυσχεραίνει το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν πρόσθετο κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη, αφού σε τέτοια περίπτωση θα γιορτάσουν και τυπικά την κατάκτηση της 1ης θέσης, που θα σημάνει για αυτούς συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλήματα για τους 'ερυθρολεύκους' λογικά δεν θα υπάρχουν, αφού και ο Θάνος Κυριαζής αναμένεται να τεθεί έτοιμος στη διάθεση του νεαρού προπονητή του.

 

(φωτό: sportifico.gr)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πάλεψε με αξιοπρέπεια »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας