Τελευταία ενημέρωση 12:45, 19 Απρ 2024

Δύο φιλικά για τον «Ντούριο» ίδια μέρα και ίδια ώρα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Δύο φιλικά παιχνίδια την ίδια μέρα και (σχεδόν) την ίδια ώρα αλλά σε διαφορετικά γήπεδα του Περιστερίου θα δώσουν παλαίμαχοι του Ατρόμητου για να στηρίξουν τον ιστορικό φίλαθλο του Ατρόμητου Αντώνη Μανίκα, πιο γνωστό ως Ντούριο.

Μπορεί η πρόθεση να είναι αγνή και από τις δύο πλευρές που διοργανώνουν τους φιλικούς αγώνες ωστόσο το γεγονός ότι συμπίπτει η ώρα και η μέρα των φιλικών σημαίνει ότι προφανώς υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης μεταξύ των παλαιμάχων οι οποίοι πρέπει με αφορμή το γεγονός αυτό να βρουν λύση καθώς στην οικογένεια του Ατρόμητου δεν περισσεύει κανείς.... Και το ερώτημα είναι πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο «Αντουάν» και στις δύο τιμητικές προσκλήσεις γι' αυτόν, δεδομένης και της σωματικής κούρασης που θα υποστεί..

Με αυτά και με αυτά στις 6.30μ.μ. της Δευτέρας στο γήπεδο της Χωράφας, παλαίμαχοι του Ατρόμητου θα παίξουν με τους παλαίμαχους του Αχαρναϊκού και μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι Κώστας και Σταύρος Μισαηλιδης Βαγγέλης Κότσαλος, Νίκος Παντελίδης, Σταύρος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Καριώτης, Νίκος Μαρίνου.

Μια ώρα νωρίτερα (5.30μ.μ.) μια άλλη ομάδα παλαίμαχων θα παίξει στο Νταμάρι με τους παλαίμαχους του Πανναυπλιακού και έχουν κληθεί να παίξουν ή να παραστούν οι: Πάτσης, Ρυμικής, Μητράκος, Τομάρας, Θεοδώρου, Μακρής,  Τσιαντάκης, Κωνσταντινίδης, Μπολάκης, Γιαταγανάκης, Κορομηλάς, Σκαρπέλης, Σιγάλας, Κουμπής, Παπαδόπουλος, Κορακάκης, Δήμος, Σεροπιάν, Κατεμής, Λιβαθηνός, Καραδήμος, Μαλιαρίτσης, Μπεργελές, Καλαϊτζόγλου, Παγώνης, Μάγγος, Λιάτος, Ακρίβος, Σέμπρος, Τσουκνάκης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιούνιος 2019 17:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έγιναν «θαλασσοπόροι» για τον Ατρόμητο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας