Τελευταία ενημέρωση 09:26, 20 Απρ 2024

Ο «Αντουάν» γέφυρα για να βρεθεί η λύση!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ευκαιρία για να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να λύσουν το πρόβλημα έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου με αφορμή τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων την ίδια μέρα και την ίδια για την στήριξη στον ιστορικό φίλαθλο  Αντώνη Ντούριο.

Ο σκοπός των φιλικών που γίνονται για να τιμηθεί ένας φίλαθλος που αφιέρωσε τη ζωή του στον Ατρόμητο επί σειρά ετών πρέπει αφενός να οδηγήσει τους παλαίμαχους που έχουν κληθεί είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη στα δύο γήπεδα, το Νταμάρι και τη Χωράφα και αφετέρου πρέπει να αποτελέσει την αρχή για να σταματήσει πια αυτό το φαινόμενο: Παλαίμαχοι του Ατρόμητου να είναι χωρισμένοι στα δύο, οι μισοί να βρίσκονται σε ένα γήπεδο και οι άλλοι μισοί σε άλλο γήπεδο.

Πρέπει ωστόσο επιτέλους και με όλο τον σεβασμό και την αγάπη στους ανθρώπους που «τρέχουν» τον Σύνδεσμο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου να σταματήσουν να καλούν παίκτες που δεν έχουν παίξει ποτέ στον Ατρόμητο, ακόμη και ας είναι φίλοι μας, η σημασία της ομάδας παλαιμάχων είναι να παίξουν παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Αυτό το φαινόμενο βέβαια δεν παρατηρείται μόνο στον Ατρόμητο, υπάρχει και σε πολλές ακόμη ομάδες. Ο Ατρόμητος όμως είναι τόσο μεγάλη ομάδα, έχει τόση μεγάλη δεξαμενή παλαιμάχων που δεν του...αξίζει να έχει στην ομάδα των παλαιμάχων του παιδιά που δεν αγωνίστηκαν ποτέ στο αστέρι.

Ίσως, όχι ίσως το γεγονός αυτό, να οδήγησε την «άλλη πλευρά» στην απόφαση να καλούνται παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ατρόμητο και είναι αλήθεια ότι το πρώτο εγχείρημα που είχε γίνει στη Χρυσούπολη ήταν πετυχημένο γιατί όσοι παίκτες είχαν αγωνιστεί ήταν όντως παλαίμαχοι.

Η αυριανή δυσλειτουργία λοιπόν του «συστήματος Παλαίμαχοι» πρέπει να είναι η τελευταία. Μεσολαβεί το καλοκαίρι και ο χρόνος για να γίνουν συζητήσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας παλαίμαχων αλλά με παλαίμαχους ατόφιους.

Το ωραίο μάλιστα (τρόπος του λέγειν ωραίο) ξέρετε ποιο είναι; Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολλές συμμετοχές στον Ατρόμητο και μεγάλη προσφορά που δεν έχουν προσκληθεί ούτε στο ένα φιλικό αλλά ούτε και στο άλλο. Αυτό και αν είναι απίστευτο, άρα υπάρχει χώρος και για τρίτη ομάδα.

Τέλος πάντων όσοι  παλαίμαχοι είναι να πάνε στα γήπεδα ας πάνε, να μη χαλάσει η ιερότητα των φιλικών, αλλά να φροντίσουν (γιατί έτσι πρέπει) να επισκεφθεί ο Ντούριος και στα δύο γήπεδα!. Πάντα από «αγκάθι» βγαίνει ρόδο και μέσα από αυτό το «αγκάθι» μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό για τους παλαίμαχους!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 10:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ρυμικής-Ντούριος ξανά μαζί μετά 33 χρόνια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας