Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αλλαγή της ομάδας από τον Νιόπλια!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολλοί ίσως που δεν έχουν παρακολουθήσει τον Ατρόμητο φέτος ψάχνουν να βρούνε τι άλλαξε στην ομάδα και τώρα καλπάζει ολοταχώς για Ευρώπη, ενώ στην αρχή η ομάδα δεν έδειχνε το καλό της πρόσωπο.

Η απάντηση ακούει στο όνομα Νίκος Νιόπλιας ,διότι είναι αυτός που άλλαξε τα πάντα στον Ατρόμητο με το που ήρθε και όλοι τον εκτιμούνε πλέον στα αποδυτήρια.Ο Νιόπλιας τον Ιούνιο του 2011 ανέλαβε την εθνική ομάδα της Κύπρου, θέση από την οποία αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2013. Τον Φεβρουάριο του 2015 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του στον Ατρόμητο Αθηνών.
 
Η υπογραφή του,  έπεισε  όλους όσους δεν πίστευαν πως μπορεί να  βοηθήσει την ομάδα του Περιστερίου να ανακάμψει.
 
Αντίθετα , με τον Σα Πίντο  η ομάδα φαινόταν ακυβέρνητη δίχως να μπορεί να δείξει κάτι που πραγματικά αρμόζει στον Ατρόμητο.
 
Οι παίκτες πλέον παίζουν πιο απελευθερωμένοι και είναι πιο άνετοι στο παιχνίδι τους κάτι που δεν γινόταν με τον Σα Πίντο.
Η προσθήκη των νέων παικτών βοήθησε πολύ την ομάδα,ειδικά του Μαρσελίνιο που βοηθάει τον Ατρόμητο να βγεί στην Ευρώπη, με τον Νιόπλια να τον αξιοποιεί πολύ σωστά.
 
Ο Νιόπλιας μπόρεσε  από την αρχή να διαχειριστεί άψογα το ρόστερ της ομάδας και να δείξει πως όλοι όσοι προσπαθούν έχουν μια θέση  στην ομάδα.Για παράδειγμα η επιστροφή Κοντοέ που με τον Σα Πίντο δεν υπολογιζόταν ενώ πλέον μπορεί η ομάδα  να του ανανεώσει το συμβόλαιο,αν θελήσει να τον κρατήσει.
Ο Ατρόμητος πλέον δείχνει άλλη εντελώς ομάδα από την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς δημιουργεί φάσεις ,απειλεί και το κυριότερο παίζει ωραίο ποδόσφαιρο,κάτι που ευχαριστεί τον κόσμο του.Ήδη μετράει 4 νίκες  έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ ενώ έχει πετύχει 10 με τον Νιόπλια στον πάγκο.Το δημοτικό στάδιο του Περιστερίου είναι απόρθητο κάστρο και με τον Νιόπλα ήρθαν 2 σημαντικές νίκες απέναντι στον Πάοκ με σκορ 4-0 αλλά και απέναντι στον Πάο με σκορ 2-0 κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τον κόσμο του Ατρόμητου που ζήταγε 2 ακόμη μεγάλες νίκες.
 
Η ψυχολογία των παικτών και η ηρεμία έρχεται μέσα απο τα αποδυτήρια κάτι ακόμα που πιστώνεται στον Νίκο Νιόπλια, που κατάφερε να κερδίσει τους παίκτες αλλά και να τους κάνει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2015 18:56