Τελευταία ενημέρωση 10:48, 25 Απρ 2024

Ο Μαρσελίνιο βραβεύτηκε για τη γκολάρα με Πανθρακικό

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε απόψε στο Ατρόμητος Cafe  η βράβευση του Μαρσελίνιο για το best goal της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (ματς με Πανθρακικό).

Την απονομή έκανε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας με 200 συμμετοχές στο αστέρι  και Υπεύθυνος Σκάουτ Τόλης Αποστόλου που είπε τα εξής:«Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ που πιστεύω ότι μπορεί να βγει και γκολ της χρονιάς και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μαρσελίνιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά να δώσει στον Ατρόμητο. Η ομάδα μας στηρίζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή αλλά έχει λίγους και ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων είναι ο Μαρσελίνιο. Για τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για να ξεχνάει τα προβλήματα της καθημερινότητας όταν έρχεται στο γήπεδο για να τον δει».

Με την σειρά του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που σημείωσα αυτό το γκολ και είναι κρίμα που δεν ήταν κόσμος στο γήπεδο για να το πανηγυρίσει. Αυτό το γκολ όμως δεν είναι μόνο δικό μου αλλά και όλης της ομάδας. Μακάρι να πετύχω και άλλα τέτοια γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτήν. Όταν η μπάλα έφευγε από τα πόδια μου ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2015 20:37
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H διπλή σημασία της νίκης με «νιόνιο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας